Herkese merhaba dostlar ZachrieL kardeşim ile birlikte bir projeye imza atmak için kolları sıvamak üzereyiz. Ancak tabiki de siz değerli saygın wmaracı üyelerinin düşüncelerini almazsak içimiz rahat etmez.

Dostlar başlıkta belirttiğim gibi Dev bir Stok Resim projesi üzerine çalışma yapmaya başlayacağız. Ancak tüm resimler tabikide ücretsiz olacak. Ancak ücretli olursa vergi dairesi vb durumlar olmalı mı olmamalı mı.

Yoksa ücretsiz olsun sadece pexels vb yerlerdeki gibi shutterstocktan sponsorluk mu alalım? Siz değerli üyelerden bu konuda cevap beklemekteyiz.

Ayrıca proje tutmayacak diyenleride sebepleri ile açıklarlarsa cidden çok memnun olurum. Onlar da yazsınlar ki bizde eksik olarak ne olmamalı bilmiş oluruz. Proje tutacak diyende sağolsun tutmayacak diyende. Projemiz için bir vps ve sağlam birde script alacağız vps özellikleri vs nasıl olmalıdır sizce.

Kısacası dostlar her alanda yoruma eleştiriye kötülemeye iyilemeye açığız. Sizleri dinliyoruz. Okuyan herkesten en az 1 yorum düşünce bekliyoruz. Sağolun varolun.