-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
merabalar arkadaşlar süresi dolmuş domainleri önceden rezerve edip haksızlık yapmak ne kadar doğru biz takip edelim bekleyelim 1 saat düştü düşecek f5 yaparak bekleyelim hatta alalım sonra domain firması arasın sizden önce biri almış bu nasıl mantık anlamadım süresi dolmuş bir domaini biz nasıl rezerve yapabiliriz bence almakta çok zor geliyor haksızmıyım arkadaşlar ... polatli.net tam alacakken Amerika'dan bir hosting firmasını aldığını görüyorum . Dizihaber.net i aldım sonra isim tescili aradım ödememi yaptım aldınız diye onay mesajı geldi diyorum onlar sonra bana yok beyefendi sizden saniyeler önce biri almış isterseniz paranızı geri iade edelim bumudur yani hakkaniyet bumudur sistem sen uğraş bekle hatta al sonra sizden sonra saniyeler önce japonyadan biri aldı paranız iade siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ne yapmamız gerekiyor nasıl rezerve edebiliriz teşekkürler..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam o tur firmalar daha once takip ediyor kaliteli para edecek domainleri zaten kendileri de domain firması oldugu için daha once alıyor.
bu işi siizn için de yapabilecek domain firmaları var. belli ucret karsılıgı domain duser dusmez sizin için alabiliyor.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Backorder ile alıyorlar. Paranız varsa sizde backorder yapabilirsiniz. Bunda haksızlık olacak bir durum yok. Sonuçta domaini bekleyen birçok kişi olabiliyor. Sizde 50 usd civarı ile backorder yapabilirsiniz. Tabi bu bir nevi ihale gibi birşey yine size kalmayabilir. Backorder sisteminizin hızına ve işleyişine bağlı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ZM
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Sizce en iyi backorder sağlayıcısı kim
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
haksızlık şurda sevgili arkadaşlar hemen bir örnekle açıklayayım ; dizihaber.net isimtescil üzerinden satın aldım bunu isimtescilde onayladı ancak daha sonra sizden 1 saniye önce başkası aldı isterseniz paranızı iade edebiliriz diyor galiba @syelkenci beni anlamadınız aldığım domain tekrar elimden alındı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
@syelkenci teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu sağolun
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam haktaniyetlikleri bukadar :D gercek pr7 bir domaini bekledim sondkya kadar elime vurup aldılar göz göre göre yapacak birsey bence yok adam gibi hozt firmamız yok diyebilirim sadece saygılarımla
Ek Olarak: hocalar su domaininde peşine düşün gercek prli bugün saat aksam 10 da düşecek voroli.net kulanılabilinir bir domain vermeyin su yabancılara
işte buu