-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bilgisayarıma virüs mü ne girmiş bilmiyorum. Hosts dosyasına henüz nsleri aktif etmediğim bir site için giriş yapacaktım. Birde baktım ki binlerce yabancı site ve ip ile satır satır yazılmış. Ben tam bilmiyorum ama buraya bu şekilde yazıldığında siteler hit alıyormu ? Ben bunu kendimce test ettim ve alexa değerimde bir yükseliş gözlemledim. Bu konuda bir proje düşünmeye başladım bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını rica ederim.
Dünya Koca bir YALAN.. İnanmak isteyene..!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şikayet edilirsen :) Kullandığım yazılımlar böyle bir şey yaptıklarında ben o yazılımı veren site ve hosts dosyasına eklenen siteleri şikayet ediyorum. Geri dönüş yapıyor google falan :)
aligoren.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo ile hiçbir alakası yok. Hosts dosyanızın içeriğini buraya kopyalarsanız hangi programın eklediği ve ne amaçla eklendiği konusunda yorum yapabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Reklam-Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turkedition adlı üyeden alıntı
Seo ile hiçbir alakası yok. Hosts dosyanızın içeriğini buraya kopyalarsanız hangi programın eklediği ve ne amaçla eklendiği konusunda yorum yapabilirim.
dosyanın içeriğini görür görmez sildim. Ama ben organik hit programı kullanıyordum acaba bir alakası var mı diye düşündüm.
Dünya Koca bir YALAN.. İnanmak isteyene..!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
reklamlar vs engellenmiş olabilir. Ben adblocker kullanıyorum. hosts dolu.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com