lostyazilim
tr.link

Tarih Blogu İş Yapar Mı?

4 Mesajlar 774 Okunma
lstbozum
tr.link

Mersinli Mersinli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum -
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 263
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 9, (%100)
Arkadaşlar, tarih blogu açmayı düşünüyorum. Resmi tarih gibi değil de biraz daha bilinmeyen yakın tarih, dünya tarihi gibi konuları ele alacağım. Ayrıntıya girmek gerekirse pek bilinmeyen inanışlar, savaşların içinde bilinmeyen ayrıntılar gibi.

Yani x kişisinin hayatı değilde onun hakkında çok bilinmeyenler. Bu konuda birçok yabancı materyale sahibim. Ancak emin olamadığım insanlar tarih bloglarını okurlar mı?

Bana biraz akıl verin. Genelde ben kimseye sormadan kafama yatan projeye giriyorum ve batıyorum :) Hiç hayal ettiğim gibi olmuyor. Eğer iş yapar diyorsanız nasıl bir domain almalıyım. Blogspot mu yoksa paralı hostla mı başlayayım. Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
MehmetAliATLI

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

bitirimci bitirimci WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1170
  • Beğeniler 216 / 214
  • Ticaret 0, (%0)
tarihkonulari.com domain bir zamanlar benim di içerik konu anlatımlı ders notları vardı yorumlar hep olumluydu ama tekil ziyaretçi sınav zamanı bile 90 geçmiyordu

AliBurak AliBurak Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 45 / 184
  • Ticaret 2, (%50)
Bu tür bilgileri kitaplarda arayıp okumayı tercih ediyorum. Ekranda oturup yazı okumak çoğu insanı yoruyor bence. Yine de ilgi çekici bilgilere sahipsen şahsen ben okuyabilirim.

engin86 engin86 Gazeteci Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 14 / 22
  • Ticaret 3, (%100)
Kaliteli, okura fayda sağlayacak, genel kültüre katkıda bulunacak nitelikteki içeriklerin yer aldığı bir blog olursa tabiki ilgi çeker. Tarihi konulara ilgi son yıllarda daha çok artmaya başladı. Blog yazarlığında istikrar önemli. Başarılar...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al