Arkadaşlar,öncelikle belirtmeliyim ki tam bir projem yok oturmuş bir sistemim yok.Ancak sizin değerli fikirleriniz benim için çok önemli.Sert tepkilerinizde olabilir saygıyla karşılarım.

Şimdi arkadaşlar web tasarım okudum bitti açık liseden bitirdim liseyi.mesleki açık öğretim web tasarım dalı olarak.Herneyse isteğim ve yatkınlığım havacılık yönünde bu konularda bazı eğitimler falan aldım ancak lisans eğitimi değil.Şimdi arkadaşım ile birlikte acaba internet işinden ilerliyelim geleceğimiz bu meslek ile sürdürelim diyoruz.Mesela ben web tasarım biliyorum,ayrıca andorid uyguluma ve oyun da az birşey yazıyorum.Dahada eğitimini alırsam düzgün birşey yapabilirim.Geliri olan bir site alıp oradan azar azar para kazanmaya başlıyalım diyoruz.İçerikleri kendim girmeyi planlıyorum.Kendimde makale yazarlığı yapıyorum.

Böyle böyle bir hayat sürermi ? İlerliyebilirmiyiz ? 2 3 geliri olan bir site almayı planlıyoruz ilerledikçe.Arkadaşımda kod öğrenmeye başladı 1 2 aydır çalışmalar yapıyor.Sizin değerli fikirlerinizi almak istiyorum.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Hepinize iyi forumlar dilerim..