lostyazilim
tr.link

Tek sayfadan oluşan siteye reklam alımı

5 Mesajlar 776 Okunma
lstbozum
tr.link

instahobi instahobi Biri bana huzur satsın Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Cod
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 21 / 7
  • Ticaret 12, (%92)
Merhaba arkadaşlar benim bir instagram takipçi kasma sitem var bildiğiniz gibi böyle siteler 1,2 sayfadan oluşur buda 1,2 sayfadan oluşuyor günde 4k ya yakın tekil hit alıyorum, hangi reklam firmasına başvurduysam onay vermediler, link.tl ya da bc.vc kullanmak istemiyorum mobil için tam bir işkence olur zaten çoğunlukla mobil hitim var nasıl bir yol izlemeliyim ? başlık biraz saçma olmuş kusura bakmayın.

wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Siteyi kabul etmeme nedeni olarak sadece "Yetersiz içerik" diyorlar ise sitenin hit grafiğiyle birlikte bi mail yolla güzel bir açıklama ile :)

Benim sitemin birinde adsense vardı dışardan bakınca içerik yok gibi görünüyor sitede, hatta göremiyorsunda içeriği alt linkleri bilmiyorsan ama aylık 1 Milyona yakın görüntülenmeyi görünce kabul ediyorlar alıyor :D Yabancı bi firmaydı bi arkadaşa çevirttim mail içeriğini gönderdim 2 saat sürmedi onayladılar hemen trafiği görünce :)
Türk bi firmayada söylemiştim ama onlar pek aldırmamıştı tamam öyleyse bi tekrar ileteyim falan demiş geçmişti, inanmamıştı sanırım onlar :D Yabancılar kendi ülkerinde vergiyi kesip yansıttıkları para bizimkilerin kesmeden önceki paneldeki paradan çok oluyor :)
instahobi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Cod
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 21 / 7
  • Ticaret 12, (%92)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Siteyi kabul etmeme nedeni olarak sadece "Yetersiz içerik" diyorlar ise sitenin hit grafiğiyle birlikte bi mail yolla güzel bir açıklama ile :)

Benim sitemin birinde adsense vardı dışardan bakınca içerik yok gibi görünüyor sitede, hatta göremiyorsunda içeriği alt linkleri bilmiyorsan ama aylık 1 Milyona yakın görüntülenmeyi görünce kabul ediyorlar alıyor :D Yabancı bi firmaydı bi arkadaşa çevirttim mail içeriğini gönderdim 2 saat sürmedi onayladılar hemen trafiği görünce :)
Türk bi firmayada söylemiştim ama onlar pek aldırmamıştı tamam öyleyse bi tekrar ileteyim falan demiş geçmişti, inanmamıştı sanırım onlar :D Yabancılar kendi ülkerinde vergiyi kesip yansıttıkları para bizimkilerin kesmeden önceki paneldeki paradan çok oluyor :)

hocam şu google analytics' in hangi bölümünde yazıyor kardeş sitene şu kadar tekil girdi diye sayyacla bakmıştım bi burada çözemedim :D

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

instahobi adlı üyeden alıntı

hocam şu google analytics' in hangi bölümünde yazıyor kardeş sitene şu kadar tekil girdi diye sayyacla bakmıştım bi buraya çözemedim :D

Valla analytics'i bende bi çözemedim çok garip karışık yapmışlar yandex metrica'yı dene.
Ben sitede adsense ekli, adsense'in hit raporunu göndermiştim diğer firmaya :D

Ama sanırım analytics'de "Sayfa Görüntülenme Sayısı" diye geçen şey tekil hit oluyor anladığım kadarıyla.
instahobi

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Cod
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 21 / 7
  • Ticaret 12, (%92)
vallaha 4 TÜRK firmaya yazdım yolladım 1 tanesi geri döndü bizim için hit önemli değil diye :(

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al