-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Cod
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba arkadaşlar benim bir instagram takipçi kasma sitem var bildiğiniz gibi böyle siteler 1,2 sayfadan oluşur buda 1,2 sayfadan oluşuyor günde 4k ya yakın tekil hit alıyorum, hangi reklam firmasına başvurduysam onay vermediler, link.tl ya da bc.vc kullanmak istemiyorum mobil için tam bir işkence olur zaten çoğunlukla mobil hitim var nasıl bir yol izlemeliyim ? başlık biraz saçma olmuş kusura bakmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Siteyi kabul etmeme nedeni olarak sadece "Yetersiz içerik" diyorlar ise sitenin hit grafiğiyle birlikte bi mail yolla güzel bir açıklama ile :)
Benim sitemin birinde adsense vardı dışardan bakınca içerik yok gibi görünüyor sitede, hatta göremiyorsunda içeriği alt linkleri bilmiyorsan ama aylık 1 Milyona yakın görüntülenmeyi görünce kabul ediyorlar alıyor :D Yabancı bi firmaydı bi arkadaşa çevirttim mail içeriğini gönderdim 2 saat sürmedi onayladılar hemen trafiği görünce :)
Türk bi firmayada söylemiştim ama onlar pek aldırmamıştı tamam öyleyse bi tekrar ileteyim falan demiş geçmişti, inanmamıştı sanırım onlar :D Yabancılar kendi ülkerinde vergiyi kesip yansıttıkları para bizimkilerin kesmeden önceki paneldeki paradan çok oluyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Cod
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
vallaha 4 TÜRK firmaya yazdım yolladım 1 tanesi geri döndü bizim için hit önemli değil diye :(