-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Bir dünya teknoloji haber sitesi var piyasada teknoloji sitesi olanlar neylere özen gösteriyor hitleri için?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Teknoloji sitesi de haber ağırlıklı olduğu için, arama motorlarında yakın zamanlarda aranan içerikleri baz alıyorlar. Dahası da aradıkları bir bilginin sadece yazılı olarak değil, ayrıca görsel ve video olarak görmek istiyorlar. Bu noktaları özenle hazırlarsan ritmi yakalayabilirsin.
Örneğin; HDD Disk ve SSD Disk arasında ki fark ve özellik, bunu en güzel dilde anlatan bir örnek var sitenin ismini bilmiyorum ama alıntı yaparak kaynak olarak da kişinin sitesinin linkini koymustum. O kadar beğendim yani :) bu durumda hem sitesine güç kazandı hemde anlatım dili ile beğenimi kazandı. :)
Ama teknoloji alanına güncellik ve özgünluk şart.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Güncellik, özgün olma ve sosyal medyayı aktif kullanarak isminizi hafızalara kaydetmeniz bu işte başarıya ulaşmayı sağlar.
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Bilişim alanında 1995 yılından beri bulunmaktayım. Teknoloji sitesi de olsa, ticari bir işyeri de olsa, işinizde profesyonel olmak gerekir. İş disiplini ve sıkı çalışma her zaman başarı getirir. İşiniz ekip işi. Ekibinizi kurun, ve sıkı çalışın başarının anahtarı burda bence.
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl