DEPHT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Selamlar, uzun zamandır kendime ait bir siteyle ilgilenmiyordum, geçen gün teknoloji-haberleri.net alan adını aldım ve bunu projelendirmek istiyorum. Sizlerin de tavsiyelerini almak istedim önerileriniz, görüşleriniz nelerdir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zor bir kategori ama emekle gelistirilebilir. Ayrıca alan adi iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağlam seo calismasi ve güzel bir tema ile is gorur
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Teknoloji kategorisi her türlü rekabetin yüksek olduğu ve normalden daha yoğun SEO çalışması gerektiren bir alan. Bu tip sitelerde kısa ve marka olabilecek alan adıyla başarı kazanmak daha kolaydır. Hazır işin başındayken bence öyle bir tercih yaparsanız emeğiniz zayi olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Bence domain de ki tire (-) biraz işi bozmuş ama pek de bir şey değişmiyor bu. Sadece göze pek hoş görünmüyor o kadar.
Eğer bunu projelendirmek istiyorsan kesinlikle sosyal medya gücünden yararlanmalısın diye düşünüyorum. Şu zaman da bir çok site sahibi sosyal medyanın gücünü hala anlamış değil, bütçenin %70ini facebook reklamlarına yatırmanı tavsiye ederim.
Facebook da vereceğin reklam türü de önemli ama orası ayrı şimdi karıştırmayayım.
Teknoloji haberleri adında google'dan pek hit bekleme bence ilk zamanlarda. Sen sosyal medyadan başla işe. Kitle gelir, elinde tutarsın.
Ek Olarak: Bak herkes SEO'dan falan bahsediyor. Halbuki site daha yeni açılacak. Ne SEO su. Program indirme sitesi falan olsa belki SEO a başvurulur ilk etapta ama senin siten teknoloji sitesi. SEO'a vereceğin binlerce lirayı git sosyal medyaya yatır. 3 katı daha etkili olmazsa yüzüme tükür.