-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
tema değiştirince google senin 1. 2. sayfada çıkan çoğu makaleni alıyor 8. 9. sayfaya atıyor. Hit artar diyen arkadaşlar kafadan sallıyor. Tema değiştirdiğin zaman uzunca bir müddet spam muamelesi görüyorsun. Hitlerini toparlamak en az 6 ay sürüyor. Profesyonel iş yapanları yazayım burdan eski sitelerine bakın birden yeni sitelerine. hiçbiri eski temasını veya yazılımını değiştirmedi. Var olan yazılımının kodlarını tasarımını güncellediler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hit kaybı yaşatır demekten daha doğrusu hit değişikliği yaratır kendi düşüncemle.Önceki kullandığınız temadan daha kötü bir temaya geçmişseniz tabikide hit kaybı yaşarsınız, ancak eskisinden daha iyi bir temaya geçmişseniz belki bir kaç hafta hit kaybı yaşarsınız ancak uzun vadede hitiniz daha çok artacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sıralama ve hit kaybı yaşamamak için şunları uygulamanız yeterli;
1) URL yapısını bozmayın.
2) İçerik yapısını bozmayın.
3) 404 sayfasını ana sayfaya yönlendirin.
4) Temanızı aktif sitenizde değiştirmeyin. Yedek aldıktan sonra boş bir domainde veya localde çalışarak değiştirin.
5) Tüm herşeyin hazır olduğunu düşündüğünüz zaman tek yapmanız gereken yedek dosyalarınızı ve veritabanını aktif sunucunuza taşımak olacak.
Bu yöntemle birçok siteyi hiçbir sıralama ve hit kaybı yaşamadan temasını değiştirdim.
Eğer ücretli destek istersen öm atabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Değiştireceğin temayı ve site adresini gönderebilir misin?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
valla benim hitlerimde +100 , + 150 gibi bir artış oldu tema değişikliğinden sonra mobil kullanıcım çoktu ve eski temam mobilde pek güzel değildi yeni seçtiğim tema mobilde eskisine göre daha kullanışlı bu yüzden olabilir birde temayı yükleyip editlemek yerine başka siteye temayı kurup orda editleyip son hale gelince kaydedip kendi sitenize uygularsanız daha sağlıklı olur (meta tagler keywoard sosyal medya linkler vs vs ayarlamaları hallettikten sonra asıl sitenize entegre etmelisiniz yani)
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
nettebilgi ben kesinlikle size katılmıyorum hocam sonuçta link yapısı ve makale içeriği değişmiyor sadece sitenin görünüşü değişiyor ki olumlu yönde. olumsuz yönde olsa neyse diyeceğim. pagespeedteki hataları düzeltmek bile kod değişikliğine yol açıyorken google bunu düzeltin bizde sizi varsayalım ki yukarılara alalım derken siz tam tersini yaptığını iddia ediyorsunuz? arkadaşın tema değişimi sayesinde pagespeedteki çoğu hatayı otomatik olarak çözmüş olacak nasıl hitinin düşeceğini düşünüyorsunuz mantıklı açıklamanız nedir acaba? ben kendi sitemde değiştirdim search console'dan veri işaretledim ve hitim 900-1k dan 1,5-2k'ya arttı. inanmayan arkadaşlar için analytics görüntüsü atabilirim..
ve ek olarak;
* İçerik-kod oranı
* H tagları optimizasyonu
* Pagespeed değerleri
* External link sayısının aşırı artıp-azalması
yukardaki değerler kötüden iyi yönde ilerliyosa neden site gerilesin ki?
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis