AndRei
Network Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sistem Destek Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Kendimce torrent sitesi açmaya karar verdim. Hemen anlatmaya başlayayım.
1. Script nasıl olacak?
Scripti kendim kodlayacağım php dilinde seo özelliğide dahil. Buldugum bir tane html tema üstünde geliştireceğim scriptimi.
2. Kategoriler sadece oyun ve programlar üstüne olacak. Bu iki kategori üstünde yürüyeceğim.
3. İçerik kısmı nasıl olacak?
Solda 160x160 paylaşımın fotosu olacak. Üstüne tıklandığında foto büyüyecek. İçerik fotosunun yanındada paylasım Özellikleri yazacak;
Paylaşımın İsmi:
Yayıncı:
Çıkış Tarihi:
Özellikleri:
Ek Açıklamalar: Ek açıklama kısmında serial vs paylasacağım.
Download linki:
ve paylaşımlara yorum ekleme özelliği olacak.
Download linkini piyasada bulduklarımdan koyacağım kendim deneyip çalışanları. Ben sadece içerikleri özgün tutmaya çalışacağım. Ve sistemime tag sistemide yapacağım. Piyasadaki çoğu torrent sitesi reklam kaynıyor ve çöplük halinde bence. Bende içeriği sade ve sadece reklamsız direk kullanıcılar için downloada yönelik bu torrent paylaşım scriptini yapıp yayına sokmaya karar verdim. ( domaine karar verildi. Alınacak sadece. )
Yorumlarınız ve önerilerizi bekliyorum. Temam hazır ona göre bu gece scripte başlayacağım. Hepinize iyi forumlar arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Nasıl kazanç sağlayacaksınız?
AndRei
Network Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sistem Destek Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu anlık kazanç düşünmüyorum. Zaten çalışıyorum. En başında kazançtan çok benim için önemli olan sistemi tutturabilmek. Bana kalırsa kazanç sonraki iş.
XnCN
Yazılımcı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
proje güzel bence başarılır takıldıgın bir kısım olursa yazılımda yardımcı olabilirim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bakın görsellikten öte sizin işinizde ilk olarak HIZ ! ikinci olarak ise seoya yapılan yatırımlar. Torrentleri siz mi yapacaksınız zamundadan mı çekeceksin
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
neden diğer kelimeler Türkçe olmasına rağmen download kelimesini kullanıyorsunuz ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Cayan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Social engineer, yazılım, tica
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Torrent sitelerinde en önemli etken up down oranıdır. Tek başına gönderici olacaksan pek bir popülerite yakalayamazsın up down oranıyla kullanıcıları gönderici haline getirmeyi başarman gerekmekte yoksa boş.