lostyazilim
tr.link

Tshirt ve çeşitli ürün baskısı

8 Mesajlar 1.288 Okunma
lstbozum
tr.link

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba konu başlığı ve konunun uygun yere açılıp açılmadığı konusunda emin değilim. Sadece fikir öneri bilgi paylaşımı için bu konuyu açıyorum.

T-shirt, bardak, yastık gibi ürünlerin çeşitli tasarımlarımızı bastırmayı düşünüyoruz. Nasıl bir yol izlemeliyiz. Malzemeler nereden elde edilir. Malzemeden kastım tshirtler toptan nereden elde edilir. Hatta ileride tshirtlerde kendi markamızın olmasını istiyoruz dikimi konusunda... Nereye gönderilip baskı yaptırılabilir. Hani böyle devamlı çalışmak için soruyorum tek seferlik baskı olmayacak. T-shirt mesela 50 100 adet çeşitli baskı yaptırmak istiyoruz. Kaft tarzı düşünebilirsiniz. Bu konuda deneyimi olanlar varsa deneyimlerini bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim.

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
reklam

ersin3535 ersin3535 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Tadilat Dekorasyon
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 537
  • Beğeniler 200 / 64
  • Ticaret 4, (%100)
takip bende T-shirt bastırmayı planlıyom.

inan02 inan02 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** İ**
  • Mesajlar 747
  • Beğeniler 64 / 258
  • Ticaret 11, (%100)
Benim websitesi yaptığım samimi olduğum bir abi var aklınıza ne geliyorsa basabilir. 600+ falza ürün var elinde. 10 tane imalat, satış dükkanı , tekstil , lazer vs. PM olarak kaç adet istediğinizi neyden istediğinizi yazarsanız fiyat isteyebilirim.

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

inan02 adlı üyeden alıntı

Benim websitesi yaptığım samimi olduğum bir abi var aklınıza ne geliyorsa basabilir. 600+ falza ürün var elinde. 10 tane imalat, satış dükkanı , tekstil , lazer vs. PM olarak kaç adet istediğinizi neyden istediğinizi yazarsanız fiyat isteyebilirim.

Hocam kaft örneğini vermiştim, aynen bu şekilde çalışmak istiyoruz. Kaft tarzı kendi tasarımlarımızı yaptırdığımız ücretli tasarımları çeşitli şekillerdeki bedenlerdeki tshirtlere bastırıp satışını yapmak istiyoruz. Fiyat değilde daha çok bilgiye nereye yaptırılır, nasıl yapılır, ne gibi yollar izlemeliyiz. Bunları merak ediyoruz.

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
wmaraci

darknov4 darknov4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad V** S**
  • Mesajlar 3084
  • Beğeniler 1387 / 910
  • Ticaret 29, (%100)
Takipteyim

Athynas Athynas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 445
  • Beğeniler 39 / 102
  • Ticaret 6, (%100)
Aliexpresste gayet makul fiyatlara tişört var. Ben de düşünüyorum, hele bir de yolunu bulup kendin basabilirsen üstüne çok makul fiyatlara getirirsin.

bariskorkmaz bariskorkmaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 3 / 11
  • Ticaret 6, (%100)
Bu platform ile iletişime geçebilirsiniz.

Dijital dünyanın imkanlarını girişim aklı ile birleştirip başarma arzusu taşıyan her gence kapılarımızı ardına kadar açtık. Girişime Rövaşata içerisinde girişimci adayları dilerlerse bir girişime dahil olabilir ya da kendi girişimlerini burada gerçekleştirebilirler.

Başvuru için: ilham@girisimerovasata.com
Web sitesi:www.girisimerovasata.com

Dijital dünyanın seri girişimcisi

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Önce bir baskıcı bulacaksınız. Daha sonra siz tasarımlarınızı ona baskılatıp ondan alacaksınız. Sonrada satacaksınız. Mantık bu kadar basit hocam. Baskıcı arıyorsanız onlarca yeri çok rahat bulabilirsiniz. Tavsiyede edebiliriz. Kendi kumaşımız filan olsun demişsinizde. O iş biraz yaş. Biraz para ister. Hatta baya. En kolay yol dediğim gibi.

Sübliminal :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 9 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 9 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al