-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim Hiz.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Benim aklımda olan soru şu türkiyede neden adam akıllı grafik tasarım, 3D modelleme, rigleme ve animasyon konusunda dolu dolu içerik olan bir Web sitesi yok bu işe girişsek batarmıyız:) global olarak çok kaynak var lakin Türkçe içerik çok az örnek autodesk maya ülkemizde Türkçe kaynağı çok az hatta yok sayılır olanlar da ücretli bir online ücretsiz okul açsak sizce nasıl olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam bizim ülkemizde kurumsal olarak bu tür hizmet veren yerler çok az ( Kurumsal oldugunu zannedenler var baya ama ).
Mimari animasyon ve 3DSmax çizimlerini bile hala adam akıllı yapabilen yok maalesef ülkemizde. Bildiğim bir kaç Büyük mimari şirket, 2 boyutlu planalrını Çin'e gönderiyor. Adamlar modellemesini, Animasyonu ve Render'lerini gönderiyor. ordan gelen renderlarla bizim ülkemizde ki ofislerin yaptığı randerleri kıyasladıgımız da gerçekten aradaki 7 farkı hemen bulabiliyorsun.
Bizim ülkemizde birşeyde uzmanlaşma kavramı yok. Az da olsa herşeyi bilelim düşüncesi hakim.
Tüm bunları şu nedenle yazdım... Para kazanmak (çorbayı kaynatmak) istiyorsan, ülkemizde ki insanların ilgi alanlarına hitap etmelisin. Maalesef senin bu dediğini çok az kişi kullanır.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Bu tarz sitelerden çok fazla fikir de çalınıyor. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Şu an müsait değilim arayıp bulamadım ancak Ekşi'de bunun tartışması çok olmuş açılan davalar tartışılmıştı.