lostyazilim
tr.link

Turkiyenin ilk sosyal egitim sitesi olma yolunda..

4 Mesajlar 902 Okunma
acebozum
tr.link

Full4KFilm Full4KFilm www.Full4KFilm.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek IT
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 24 / 26
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar

Arkadaslar kisa bir sure once Sosyal kpss ile karsiniza cikmistik simdi hedefi buyutuyoruz ve Sosyal Sinav yapiyoruz.

Peki nedir bu Sosyal Sinav derseniz akliniza gelebilicek ne kadar sinav varsa hepsini icericek KPSS ,YDS, TEOG, YGS, LYS, Trafik, ehliyet, Açık Öğretim, Genel İngilizce, TOEFL, IQ ve Zeka, ALES vb.

Sosyal dedik gelelim ona birbirinizi arkadas ekliyip mesajlasa bilir paylasimlarda bulunarak begenip yorum yapabilirsiniz

Duellolar sayesinde yarisa bilir puan topluya bilirsiniz boardlara isminizi altin harflerle yazdira bilirsiniz :D suan icin sosyalkpss'deki proje fakat daha bitmedi.

Simdi gelelim asil can alici konuya hersey tamam ama ben bu yuzlerce onbinlerce soruyu nasil eklicem siteye ? sitede kullanicilar icin bolum var isteyen kullanici soru ekliye bilir fakat benim ne tur bir calisma yapip eklemem lazim ? db bulabilirmiyim varmidir nedir nedegildir bi insan her bolume 10k soru eklese omur yetmez sonucta :D

bu konuda bi firtina yapsak diyorum arkadaslar :confused: simdiden herkeze tesekkurler.

NoT; Mark yaparda uni icin biz yapamazmiyiz Turkiye icin :cool:

Aklima son anda birsey geldi foruma konu acsak eger ornek 100 soru ekliyene 5tl gibisinden yapan olurmu acaba ?
berkaycatak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Başarılar dilerim hocam çok beğendim. Böyle şeyler gerçekten güzel. İnşallah gerçek manada soru girişleri için bir çözüm bulursunuz.

amatoryus amatoryus WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 1531
  • Beğeniler 253 / 293
  • Ticaret 1, (%0)
çok güzel bir proje hocam başarılar. bu arada site yazılımı size mi ait yaptırınız mı ?

Full4KFilm Full4KFilm www.Full4KFilm.com Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek IT
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 24 / 26
  • Ticaret 2, (%100)

UNKEF adlı üyeden alıntı

Başarılar dilerim hocam çok beğendim. Böyle şeyler gerçekten güzel. İnşallah gerçek manada soru girişleri için bir çözüm bulursunuz.

Tesekkurler hocam insAllah ustesinden gelicez sorularin bir sekilde.

Ek Olarak:

amatoryus adlı üyeden alıntı

çok güzel bir proje hocam başarılar. bu arada site yazılımı size mi ait yaptırınız mı ?

Tesekkur ederim hocam evet yazilim bize ait suan hala yapim asamasinda tamamlanmadi fakat genel anlamda %100 Turk yapimi yapicaz.

Ek Olarak: yokmu fikri olan arkadaslar ?
amatoryus

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al