-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Forumdaki çoğu arkadaş hayallerini ballandıra ballandıra anlatıyor, yok günde 10 makale girsem hepsi özgün, yok günde 10 backlink kassam sitem tutarmı ?
Dostlarım, bunlar ile kendinizi kandırmayın, zaten bir projeyi tutturmak istiyorsanız kendinize güvenip düzenli iş yapmanız yeterlidir. Böyle mesajlar, konular açmanıza gerek yok.
Bu durumdan rahatsız olduğum için böyle bir konu açtım. Amacım heves kırmak değil asla. Anlayışınız için teşekkür ederim.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
63 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
"Sitem tutar mı?" sorusu için belki öneriler olabilir ama gereksiz soruya gereksiz cevaptan öte gitmez. Sitem tutar mı sorusu yerine sitenin içerigiyle ilgili soru sorulsa daha makul sonuçlar çıkar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Belirtilmedi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hiçbir sitenin tuttuğunu da görmedim o soranlardan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Proje = para gerisi yalan birbirimizi kandırmayalım
2 kişi bu mesajı beğendi.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Site tasarımına yeni başlamış ve bilgisi olmayan arkadaşların bu tip sorular sorması gayet doğaldır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web programcılıği
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sözüm sadece konu sahibine değil ancak bu aralar herkes "şöyle yapan kişiler" "şunu diyen kişiler" şeklinde başlık açıp bir şeyler yazıyor. Yanlış anlamayın kötülemiyorum ancak insanların yazdıklarına yardımcı olamıyorsak bizi kötü de etkilememeli. Yani seni ilgilendirmiyorsa görmezden gelirsin olur biter. Bana kalırsa bu kadar basit şeylere takılmamalıyız tartışacak onlarca önemli konu varken.. Biz ne kadar uyarırsak uyaralım, kişinin kendi kazandığı tecrübenin asla ötesine geçemeyiz. Farkındaysanız yıllardır bu işle uğraşan kişilerden bu tarz sorular duymayız. Yeni başlayanlardır bu konuları açan. Onlarda zaten devam ettikçe aylarca veya yıllarca, olayın farkına varacaklardır. Her şey tecrübeden geçer bence.
Ve yazıda belirttiğim kervana sanırım bende katılmış oluyorum şuan :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
soranlar aslında şunu bekliyor tutmaz çok site var başka birşeyle ilgilen. Soranların geneli tamamen negatif amaçla destek istiyor.