-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Selamlar, sıfırdan twitter hesabı nasıl büyütülür arkadaşlar bir konuşalım foruma katkısı olacak arkadaşlar yazsınlar konuya yardımlaşalım
ben etiket olarak "gt var" a girip tümünü takip ediyorum mesela ama daha yeni öğrenmeye başladım, taktik verecekler verebilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim deneyimlediğim bir olayı anlatayım. Şiirist in sayfasına giriyorum en son paylaştığı tivite girip rt ve fav yapanları takip ediyorum 500 kişi takip etsem 200 ü geri dönüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konunun uzmanı değilim ama internette okuduğum bir çok yazı var. Genel olarak hepsi aynı şeyi söylüyor:
-Düzenli aralıklarla tweet.
-Alakalı hesapları (yüksek takipçili olanlar) takip etmeye başladıktan sonra yorum, retweet ya da beğeni.
-Doğallık. Zoraki tweet atılmamalı ve yorum yapılmamalı. Takipçi kaybı yaşarsınız.
-Tweetlere gelen yorumlara uygun bir şekilde yorum ya da sadece beğeni.
-Profil de önemli, özellikle hakkımda kısmı. Ziyaretçinin ilgisini çekici şekilde yazmalı.
-Uygun hashtag kullanımı. Konunuzla alakalı olması daha ilgi çekici olacaktır.
Eğer ki belirli bir konudaki uzmanlığınızı gösterebilirseniz bir süre sonra organik olarak takipçi sayınız artacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öprenci
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hesap türünüz nedir hocam adultsa 50k üstü hesaplara atılan rtlere girip o kişileri takip edin. saatte bir 50k üstü fake hesapların son tweetlerine ment atın ama zaman aralıklarına kesinlikle dikkat edin aksi takdirde shadowban yiyebilirsiniz.rt ve ment alacak tweetler atın yani takipçiye soru yöneltin tweetlerinizde. bu işlemleri otomatik yapacak bot düşünürseniz 6 aylık tweetro botumu deverdiyorum haberiniz olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Twitter ve İnstagram hesapları satılır bilgi için PM