-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Seyahat blogu olabilir. Hatta belirli bir kitleye geldiğinde, Youtube kanalı bile açabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Nova
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker, Dış Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yani şöyle söyleyeyim ben bizzat son 4 ayda 9 defa Odesa'ya 1 defa Kiev'e gittim. Genel olarak çevrem Odesa'da var. Benim kendi tecrübelerim de çok fazla ne yenir nerede kalınır noktasında. Ama düzenli makale satın almayı düşünüyorum. Tabi bu makalelerin seyahat blogu havasında olması lazım. Bilemiyorum bu şekilde gitmeden görmeden yazabilen var mı?
Bu domainin ismiyle bile ciddi anlamda SEO olur diye düşünüyorum. Yoksa Ukrayna ile alakalı gezi portalı rehberi vs hali hazırda çok fazla var.
siyahgiyen
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO - E-Ticaret Gelir Arttırma
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Sadece isme güvenerek site açmak çok mantıklı olmayacaktır. Kendi tavsiyeleriniz, kendi fotoğraflarınız ile kitle tutabilirsiniz. Fakat "hiç görmemiş birisinden makaleler alayım, zaten isimde güzel" derseniz işinizin çok kolay olacağını düşünmüyorum.
TeKKeN
Filmimizle.Com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Night Manager
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ukraynada Nüfus patlaması yaşanabilir : )
Adsense Onay Merkezi
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bu tarz bir ala adında en tepede sabit 6-7 yazı olmalı ulaşım, konaklama, yeme içme fiyatları, girerken istenilen belgeler vs gibi altına da blog şeklinde yazarsınız her yeri görmenize gerek yok adam astronomi sitesi açıyor ama ne astronom ne uzay bilimle işi olmuş. 3 şehri bilmek iyi bir avantaj yöresel yemeklerinden festivallere kadar gezilecek yerler vs blog kısmını genişletirsiniz.
Nova
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafiker, Dış Ticaret Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben genel olarak tüm şehirler için menü açayım, her birine de alt başlıklar halinde nerede ne yenir nerede kalınır gibisinden bir format oluşturup içerikler paylaşayım diyordum.
3 şehir bazında daha spesifik yazılar daha mı mantıklı olur diyorsunuz?