-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar bugün kafama bir şey takıldı ve bunu çözmeye çalışıyorum ancak net bir şey bulamıyorum ondan sizlere sormak istedim.. Şimdi benim normal bir sitem var yani türkiyede olup bitenleri güncel konuları içerikleri girdiğim bir sitem.
Ben bir içerik girdiğim zaman bunu yurt dışından da girilmesini istiyorum yani bu içerikler yurt dışından da ziyaretçiler gelip incelesin. Yani ekstra bir ingilizce site açmak istemiyorum mevcut siteden içeriği sunmak istiyorum.
Şimdi sormak istediğim bunu etiketler ile mi yapabilirim yoksa anahtar kelimelerle mi yapabilirim bunu çözemedim bir türlü. Konu ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi acaba?
Biraz karmaşık oldu ama umarım net cevabı bulabilirim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hem ingilizce hem Türkçe mi yazıyorsunuz? Yabancı birisi neden Türkçe içerik okusun?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
front-end developer
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
alt alan adıyla ingilizce içerikler paylaşabilirsiniz
"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şöyle açıklık getireyim:
Ana Domain: siteadi.com
Alt domainler: eng.siteadi.com, ru.siteadi.com, nl.siteadi.com, ger.siteadi.com artık hangi dilleri biliyorsan
Alt domainlerin dillerini ve temalarını ona göre değiştirip yazılarıda dile göre yazarsın.
Ancak Bu tarz projeler Dünya Genelini ilgilendiren Konularda yazı yazan siteler için daha makul ve başarılı.
Örneğin: küresel ısınma hakkında yazılar, nesli tükenen hayvanlar hakkında yazılar yada dünya siyaseti gibi.
Umarım gerçekleştirir ve başarılı olursunuz.
Saygılar.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
buradaki asıl sıkıntı yabancı dili otomatik çevirticeksen türkçe dilbilgisi kuralları mükemmel yazılar yazman lazım