-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domain çok güzel. Acele etmeden, iyi düşünerek projelendirmek gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sanırım dediğiniz konularda haklısınız ilgim ve fikrim olmayan bir konuya bulaştım sanırım neyse benden bu kadar hiç bu işle uğraşmam beyler domainin hakkını veririm diyen isteyen varsa 80Tl ye ziraat üzerinden satarım
Domainin 360 günü kaldı
Hostinger.web.tr de kayıtlıdır firma içi transfer varmı bilmiyorum alan kişiye email de dahil tüm bilgiler devredilicektir destek ticket attım lakin İngilizce cevapladılar sanırım Türk yok anlaşabilen olursa transfer edebilir ama ben tüm bilgileri devredicem kendisine içerisinde Mt2.online adında bir adet domain daha var onunda 360 günü var oda hediye olsun artık
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Domaini satmayın. Sonunda başarısız olacak olsanız bile değerlendirmeye değer. Ben olsam forum yerine blog açarak ilerlerdim.
ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yok hocam yaa Saolun bu konuda kaç gündür düşünüyorum ama bu işin altından kalkamam çünkü eğitim konusu bana sıkıcı geliyor hergün sıkıldığım bir konuda makale yazmak da bir ay sıkılmasam ikinci bilemedin üçüncü ayda sıkılırım
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Forum yerine blog haline getirerek devam edin bence. Sağlam makaleler ve seo çalışması ile birçok arama sorgusunda yüksek hitler kazanabilirsiniz. İşinize karışmak gibi olmasında, 80 liraya satmak nedir hocam? 80 e satacağınıza değerlendirmeyi deneseniz bir süre sonra başarılı olabilirsiniz.
ilkhan468
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
I** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Domain sattım hocam doğrudur dediğinizde haklısınız belki ama yarın üniversiteye gidiyorum ve bu konulardada biraz vaktim olmicak gibi daha stabil erken zamanda para kazandıracak işlere yönelmeye istiyorum tamam uzun vadede çok iyi para kazandırabilir lakin kısa vadede para kazandırıcak işleri tercih ediyorum fiyat olarak da kendimce uygundur insanları kandırmaya gerek yok ne kadar keyword olsada şuanda bir domaine kimse 300-500 vermez
cihan1
gerivites.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
İnsanları kandırın demiyorum hocam, demeye çalıştığım şey güzel projelendirilebilecek bir domaine 80 Lira fiyat koymanız garibime gitti. Tabii ki sizin tercihinizdir ben sadece kendi fikrimi söyledim.