GencHaber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar php dilini kullanarak bi video sitesi script i yazmayı düşünüyorun çok profesyonel olmayacak fakat düşük CPU kullanan, hızlı çalışan, basit tasarımlı, yönetimi kolay bi script yazarak çok çok düşük fiyattan hatta yeri geldikçe ücretsiz olarak sunmayı düşünüyorum burada benim isteğim sizin değerli fikirleriniz... öncelikle sade bi script olması isteğimi göz önünde bulundurarak fikirleriniz belirtmeniz script te ne olmasını isterdiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Hocam hevesinizi kırmak istemem ama yazacaksanız daha güzel şeyler yazın bence. Kısa sürede basit bir şey yapacağınıza uzun sürede çok çok güzel projelere imza atabilirsiniz. Zaten bir sürü video scripti var piyasada ücretli/ücretsiz siz basit bir şey yapsanız bile yapmış olarak kalıcaksınız, kendimden biliyorum. Bende zamanında çok basit scriptler ile uğraşmıştım ama zaman kaybı olduğunu fakettiğimden beri uzman yazılımlar yapıyorum. Vakit nakittir.
Uzun sürer, uğraştırır gece gündüz ama emin olun karşılığını alırsınız.
Saygılarımla.
GencHaber
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam görüşlerinize saygım sonsuz tabiki öncelikle yorumunuz için teşekkürler...
Basitten kastım sadece bi video sitesinde olması gereken özellikler olmalı gereksiz hiçbişey olmamalı zaten profesyonel bişey olmazsa o kadar ücretsiz script varken kim benim yazdığıma para verir değilmi :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arayüzü profesyonel yapmayacaksan başlama derim çünkü eksik olan arayüz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Elektrik - Elektronik Tekniker
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
snews benzeri bir script yazın. temaları üçretli satarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ben uzun zamandır video temalarını fln araştırıyorum hep aynı şeyler dolu güzel bir tasarım yok yeni nesil şöyle uzman tv gibi ne bileyim izlenesene gibi has bir tasarım yok hep basit eski arayüzler var o yüzden tasarıma çok önem vermelisin