-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhabalar cebimde durabilecek bir meslek olmasını istediğim hiç yoktansa diyip devam ettiğim internet olayında farklı şeyler yapmak istiyorum ve bunu size soruyorum.Soru pek açık değil farkındayım.Biraz açıyım.Web sayfalarının kodlarını daha önce pek çok kez inceledim üzerinde düzenlemeler de yaptım ama hemen hemen kendim bir şeyler oluşturamadım gitti.Bunu kendi beceriksizliğime bağlamak istemiyorum eğer neden göstermek gerekirse internette arşiv yapmadan bana bu işi değil de şunun şurasını gösteren videolar yüzünden öğrenme hevesim kırıldı.Sizden istediğim web kodlama alanında gelişmek için güncel ve güzel arşivlerin linklerini vermeniz.Şimdi böyle tak diye konuya girdim.Benim gelişmek istediğim alanlar HTML ve PHP.Asp düşünmedim düşünmek de istemiyorum zor bir dil olduğunu düşünüp kaçıyorum sanırım.Unutmadan söyliyim grafik alanında kötü sayılmam güzel şeyler çıkartırım bunu internet sayfasında nasıl kullanmalıyım onu düşünmek istiyorum daha önce psdyi html e çevirme gibi videoları izlesemde sonunu bir türlü getiremedikleri için kapatıp çıktım.Yeni çağın mobil den geçtiğini düşünüyorum hafiften wordpress ve mobil teması konularını girmekde isterim.Dostlar şu kardeşinize bir yardım ederseniz çok mutlu olurum bilgili üstadlarımın yorumları önemli.Vaktinizi aldım, kolay gelsin.