Hocam Türk oyun geliştiricilerine desteğimiz tam Oyun Haber TR websitesinde sidebar 'da bir banner benden size ücretsiz.
Hepinize çok teşekkür ederim. Harita kısmına nedense görsel olarak çok takıldım, takılmasam muhtemelen bir hafta gibi kısa bir sürede yayınlayabilirdim :P neyse geliştirmeye devam :D
Sanırım şimdilik harita olarak bunu kullanacağım, artık savaş sistemidir cartıdır curtudur halletsem iyi olacak oyalanmaya gerek yok :D Haritayı bir tık küçülttüm, iki milyon kareden oluşan bir alan da serbest olarak eyleme geçebilecceksiniz.
On milyonluk bir haritada ben daha kendimi zor buluyorum, oyuncu nasıl bulsun diye düşündüm de :D
Niye bu kadar gecikti? Çalıştığım şirketin işleri son dört aydır inanılmaz yoğun, projeye bir türlü odaklanacak fırsatı bulamadım ayrıca yapıyorken eli yüzü biraz düzgün olsun istemeye başladım aniden. Bende şaşkınım ne güzel öylesine takılıyordum kafama göre :)
Neler yaptık Burayı çok ama çok fazla detayla ilerleyen günlerde dolduracağım, umarım sıkılmadan okuyacak gücü bulursunuz :)
Çok uzatmadan... lafı fazla uzatmayacağım. Geliştirmeye çılgınlar gibi devam ediyoruz. Açık dünya gerçek zamanlı bir strateji oyununa hazır olun sadece :) aşağıya yeni harita, bina sistemini gösterecek küçük bir görsel bırakıyorum :)
Not: oyunda ki çoğu görseli lisansı ile satın almaya karar vermiş durumdayım. Şuan ki çoğu şey geliştirme sürecinde ki halinde kullanılan basit görseller.
Harita objeleri ile etkileşime girildiğinde, objeler hakkında bilgi verecek küçük bir kutucuk ekledik! Görebilmek için obje çift tıklamanız gerekiyor.
Ayrıca objelerin üstünde fare ile dolaşırken hangi objenin üstünde olduğunuzu daha rahat anlayabilmeniz için ilgili objenin çevresinde ki diğer objelerin opaklığını otomatik olarak düşürüyoruz.