-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba, yeni bir site açmayı düşünüyorum. Webmaster ile ilgili çeşitli seo, wordpress gibi web siteleri kuracak kişiler için bilgi bloğu. Fakat asıl düşüncelerimden biri uzun bir süre emek verdikten sonra emeğimin karşılığını alabileceğim.
Webmaster'lere hitap eden bir site açacağım için adsense reklamlarını gelir getirmesi bakımından kafamdan çıkarmış bulunmaktayım (%90'ımız reklam engelleme eklentileri kullanıyoruz.)
Sizce ne tür gelir elde edebilirim ? Hangi reklam türlerinden v.b
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
11 yıldır web tasasarım ile uğraşıyorum kendi çapımda sana kısa bilgi vereyim. Öncelikle web işi ile para kazanmak için ilgilenmeyeceksin daha doğrusu bu parola ile yola başlamaman lazım çünkü siteden gelir kaynağı elde edebilmen için uzun soluklu çalışman lazım. Belki 2 yıl belki 5 yıl o siteye emek vericeksin ve en önemlisi kategorini düzgün seçmen lazım, bugün webmasterler ile ilgili çok güçlü siteler var ve rekabeti çok ama çok yüksek sende bu pazar'dan payını alabilirmisin bilemiyorum lakin ben böyle bir kategoriye asla girişmem. Açılan her 10 siteden 8'i 2 yılını tamamlamadan kapatıyor yada çöp oluyor, belki arada istikrarlı siteler çıkabiliyor. Sana tavsiyem dereyi görmeden paçayı sıvama ve para kazanma parolası ile bu yola çıkma, eğer istikrar ve hit yakalarsan zaten para seni kendine çeker
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
İnternet Bilişim
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz youtube'un ilk para kazanma dönemlerinde rekabeti düşük ama oranı yüksek kelimeler üzerine yoğunlaşıyorduk. Ne demek istediğimi burdan anla, farkındalık yaratacaksın. Sana şu kadarını söyleyeyim, bugün *** olmasaydı bu site şu anki hit'ini 4 ile çarpardı, ben sana tavsiyelerimi sundum hayatında özgürsün kardeşim tercih senin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
WM'ler için yeteri kadar site ve forum yokmu zaten ? Onu geçtim buradaki kitlenin %90 reklama tıklamıyor ,açarsan adsense'yi unut.