Merhaba arkadaşlar ,

Söze Projeler ile başlamak istiyorum , israf olarak bir heyecan ile başlanılan hosta ve domaine para yatırılan , hayaller kurulup hemen bir anda para kazanıp zengin olacağım mantığı ile projeler yapılmakta ve kısa bir sürede boşa çıkıp heba olmasını uzun bir süre gözlemledim. Proje yapmak çok büyük bir mesele değil , insanlar ağızlarına farklı , olmamış , yapılmamış kelimesini dolamış durmuşlar bunun çok önemsiz olduğu gerçeğini bence kabullenmeli insanlar. Dünyada olmayan bir proje yaparsın fakat stabil 1 sitede çalışan 10 kişi senin dünyada olmayan projeni siler geçer..

Çok fazla dallandırıp suyunu çıkarmadan bir projenin 1 kişi ile yapılmayacağı birbirine güvenen en az 5 insan oluşacağını ve pes etmek terimini aklından silmiş insanlarla yola çıkılması gerektiğini düşünmekteyimdir.

Özet ile bugüne kadar ki projelerin başarsız olmasının sebebi ;

1- Patron benim , benim projem , benim benim benim bencilliği ve düşüncesi
2- İnsanlar arasındaki güvensizlik ve her an satılabilirim kandırılabilirim korkusu.
3- Hemen para kazanma arzusu , herşeyi ticaret para olarak gören adınıda webmasterlık olarak benimseyen düşüne birde sen vur Halk Tim'i olarak söyleyebiliriz :)

Not : Ticaret yapma ve para kazanma demiyoruz kimseye fakat önce Ticaret Ahlakını kurallarını ve Para kazanmanın emeğe ve zamana dayalı olduğunu öğrenmiş kişiler anlayabilir.

Genel Wmaraci Zihniyetini ve proje oluşturacak arkadaşlara ışık olmak için soruyoruz .. Buyrun Ankete !!