-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Aşçı
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kusura bakmayında adamlar artık sadece webtekno değil heryerdeler
FaBe
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SOME
-
-
Ad Soyad
F** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Webtekno google play resimlerine fobito linkleri koyduğu için çok kıl oluyorum :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Reklam bir sitenin ayakta kalmasını saglayan tek etkendir bağışlar haricinde reklam alırsın host masrafı vsss masraflarını giderir azda olsa sana biraz para bırakır onada eyvallah.. AMA BİRDE AÇ GÖZLÜLÜK VARDIR kazanırsın herşeyi kurtarıyordur ama daha fazla dersin daha fazla işte bu aç gözlülüktür... bir sitede reklamları aşırı olması aç gözlülüktür ve hit kaybıdır neden çünkü okuyucu habere girer ordan reklam burdan reklam olursa kalmak istesede aman haberi okuyim çıkim der.. o yüzden bu aç gözlülük reklamlıcılık yüzünden herkes reklam engelleme kullanıyor...
1 kişi bu mesajı beğendi.
afazi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
AOG grubunun admini de orada sosyal medya bölümüne bakıyor. Sadece Onur Asrak'ın facebookta +800k sadık takipçisi var. webtekno'yu severim,takip de ederim. Çökeceklerini düşünmem.
EThumb
www.emretas.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Facebook
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Özür diliyorum ama ad*lt sitelerdeki gibi full reklam koymuşlar.1 hafta önce ki haberi paylaşıyorlar.Özellikle parantez içindeki yorumları hiç samimi bulmuyorum.Onları görünce çok gıcığıma gidiyor.
Hiç araştırma yok,kopyala yapıştır oh mis...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WebTekno bozdu kendini, bozdu derken siteyi girilmez hale getirdiler. bi anda 4 farklı reklam firmasının reklamı çıkıyor. site kasıyor ve haber okuyamıyoruz. Umarım webtekno yetkilileri bu konuyu görüpde okur.
May the force be with us...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk zamanlar gerçekten iyiydi sonradan bezdirdiler, bozdular. Düşünceleri biz bunları arkamıza aldık artık bizden iyisi yok herhalde... Şahsen paylaştıklarını çok gereksiz bulmaya başladım.
Konnektör