-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Kaç ay önce ticaret için farklı bişeyler düşündüklerini söylemiş di yönetim den birisi hala ses yok sanırım. Havuz sistemi bana da mantıklı geldi.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela vermez kul azmadıkça...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bende dolandırıldım ama adını hatırlaıyorum size skyp adresini versem bulabilirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
dolandırılan kişi savcılığa gider başvurusunu yapar, savcılık wmaracı'ndan resmi yollarla onaylı cep tel'ini ister (ad soyad gibi bilgiler uydurulmuş olabilir, tel de uydurulabilir ama sonuçta onay mesajı giriliyor) yasal işlem yapılır burdan da yayınlarsın ben şu adamı dava ettim sonucu bu diye. genelde bu gibi durumlara sessiz kaldığımızdan, şikayeti resmi boyuta taşımaya üşendiğimizden oluyor. birkaç kişiyi adliyelik etseniz böyle olmaz...
geçenlerde ana haberde 3-4 yıl boyunca sahibinden. com'dan alışveriş yapanlara boş kutuda salatalık gönderdiği tespit edilen(!) adam yakalanmış diye haber vardı. düşünebiliyor musunuz 3-4 yıl boyunca... adama soruyorlar beni böyle bir kez dolandırdırdılar aklıma yattı bu işe girdim diyor... bizde kafalar "çakal"lığa çalıştığından işlerimiz doğru gitmiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Flawless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dolandırılma olayı sadece işveren tarafından dikkate alınmış...Ama bence olayı işyapan kişi açısından da yorumlamak gerekir diye düşünüyorum.Sadece dolandırılanlar paralarının karşılığını alamayan işverenler değil.Aksine verdiği hizmetin karşılığını alamayan iş yapanlar insanlarda var benim gibi...Adam Allah lafzını ağzından düşürmüyor...Yeminler ediyor ilk kez çalıştığımız için güvenemiyorum diyor çok dolandırıldım diyor vs...İnanıyorsun iş tamam diyorsun para ? para yok...bu yüzden artık projelerimi bir site üzerinden alıyorum onlar siteye ödüyorlar ...site de bana siteyi zaten buradaki arkadaşlar biliyordur...reklam olmaması adına ismini vermedim..Baş ağrısı çekmektense rahat rahat işimi yaparım gerisi hikaye...Wmaraci'na havuz sistemi gelir mi? gelmez mi? bilinmez ama gelirse iyi olur...**************lık yapan insanlar yüzünden insanlar genelleme yapmaya başlıyor...hakkıyla iş yapanlarda töhmet altında kalıyor ve alınıyor....kırılıyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
en iyisi yanlış yapanı affetmiyecekler, argomu konuştu banla, **************lıkmı yaptı banla, birde davetiye kodu oldumu adamlar daha yazı yazmaya korkar ban yermi diye :)