netbozum
tr.link

Wordpress geliştiricilerine destek

3 Mesajlar 530 Okunma
acebozum
tr.link

NihadAbdullayev NihadAbdullayev NihadAbdullayev.com Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Girişimci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu wordpress bölümünde açmak istedim ama orda genellikle soruların sorulduğunu görüb buraya açayım dedim. Yanlışsa uyarın lütfen.

Geleyim konumuza, 2 önce wordpressle alakalı bir site kurdum, biraz seo çalışmaları yaptım 3-4 tema ve 2 tane wordpress özel alanlarla filan alakalı özgün konu yazdım tabii ki ingilizce. Aslında önce blog olarak öyle haftada bikaç şey paylaşmak istiyordum amacım para kazanmak değildi ama işler değişti. Dün site googleda indexlendi bugün baktım da dünden bugüne google aramalarından farklı ülkelerden 8 kişi gelmiş sadece birkaç konuya rağmen.
Ben de siteyi wordpress geliştirici çözümleri (wordpress developer solutions) ve ya sadece wordpress çözümleri ile ilgili yapıp yanına forum filan kurmak istiyorum. :)
Güzel alan adım ve iyi hostingim var tabi hit artınca servera filan geçebilirim. Aranızda ingilizce bilen ve wordpressle alakalı olanlar varsa bu işi birlikte yapabiliriz, sitenin tüm masrafları bende. Sadece içerik üretmede yardımcı olucak orta seviye ingilizce bilen arkadaşlar lazım, zaten biraz büyüyünce yorumlarla sorularla filan kendiliğinden gelişecektir.
İsteyen arkadaşlar içerik başına benden ödeme alabilirler, ya da birlikte büyür sonra geliri de paylaşırız. Ya da nasıl isterseniz işte :o

Tavsiyelerinizi, fikirlerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum.

Ek not: Şu an 25 milyon aktif wordpress sitesi var, bize de bi pay düşmesi muhtemel.

NihadAbdullayev.com
googleasistan
reklam

KaganUslu KaganUslu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad K** U**
  • Mesajlar 567
  • Beğeniler 31 / 88
  • Ticaret 22, (%100)
hocam dediğiniz site için uzman ekip ve oldukça iyi bütçe gerekiyor genede istediğinizi yapın tutar mı tutar :D

NihadAbdullayev NihadAbdullayev NihadAbdullayev.com Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Girişimci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 48
  • Beğeniler 8 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

nicktr adlı üyeden alıntı

hocam dediğiniz site için uzman ekip ve oldukça iyi bütçe gerekiyor genede istediğinizi yapın tutar mı tutar :D

Bütce server ve reklam için herhalde hocam, server sorun değil reklam da google amca sağolsun 2 konuya o kadar hit çektim :D SEO işleri filan kendimiz hallederiz, uzman ekip olmasa da olur bence ya, biraz ingilizce biraz wordpress bilgisiyle yüzlerce içerik üretebiliriz herkes bildiklerinden yazsa çıkar bence o kadarı :D

NihadAbdullayev.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al