-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
küçük yerlerde yüzyüze pazarlamak çok daha mantıklı. İnternet üzerinden çok fazla rekabet var. İnsanları ikna etmek için ya fiyatları çok düşük tutacaksınız, ya referansınız çok fazla olacak yada kişi ile irtibat için onun olduğu yerde yaşayacaksınız.
Siteyi sadece neler yaptığınızı göstermek için açabilirsiniz. Yapacağınız işleri kolaylaştırır.
Ayrıca kuşadası web tasarım yazınca baya site çıkıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
turizm şirketi işletmecisi
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım fakat kusadasiwebtasarim.com alan adında bir site yok be o yüzden demiştim yani insanlar googlea kusadasi web tasarım yazdığında ilk sırada çıkarsa güzel olmaz mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
turizm şirketi işletmecisi
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ve nasıl bi fiyat listesi belirlemeliyim hizmet ne şekilde olmalı açıp teslim mi edicem yoksa sürekli ilgilenmek zorunda mıyım açtığım siteyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İçerik Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba
Düşük kod ve tasarım bilgisi ile bence bu işe girmemelisiniz. Web tasarım başlı başına bir meslek ve ustalık dalıdır. Siz şimdi muhtemelen wordpress kurulum ve hazır temaların ufak tefek editlemesini biliyorsunuz. Buraya kadar tamam. Fakat müşteriyle anlaştınız dedi ki sidebara ekstradan fiyat karşılaştırma bileşeni koy. Anasayfa ya icra/ilan gibi bir bileşen yap. Footer a dalgalı bir tasarım yap. Ana sayfadaki içerikleri 4 lü değil 8 li yap. Kredikartı sistemini entegre et gibi istekler de bulundu ne yapacaksın? Küçük işletmeler deyip geçme en çok onlar kaprisli oluyor ve istekleri bitmiyor. Bilgin olsun.
İyi forumlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Basit bir site yapımı var Wordpress fiyatınız nedir Hosting Domain var Alan adı adsense onaylı reklam yerleşimi ve site kurulumu gerekli
İddia tahmin sitesi olacak + Spor Haberleri Üyelikle VİP vs satılmayacak
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öğrencilik yapacaksınız site kurulumu yazılım kodlama uğraşmayın en ufak bir şeyde destek vermeniz gerekecek sınavlar varken problem olabilir. ben makale yazıp bir siteye yüklüyorum satıldıkça para geliyor. ben çok memnunum hiç sorun yaşamadım. ne kadar yazarsam o kadar para alıyorum
Çanakkale