-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar şimdi xxx wp kurulu bir sitenin temasını beğendim diyelim ve bu temanın adı hiç bir şeyi yok adam silmiş değiştirmiş. Ben bu temayı çok beğendim ama bulamıyorum. Buna karşılık bir site olsa sadece sitenin adresini girip sorgulattığımızda hangi wordpress temasını kullanıyor hangi sürüm adı ne vs. çıksa işe yarar mı? Size tutar mı? Yorumları alayım olumlu olursa bugün hayata geçireceğim çünkü. Wmtrend.com'u bu şekilde yapıcam olmazsa webmasterları ilgilendiren bir blog sitesi olacak. Görüşlerinizi bekliyorum :confused:
mail: barisdogaan@gmail.com
Akademig
hep aynı şeyler işte..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Grafikerlik
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Böyle birşey yapabilirsen tabiki tutar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sistem hazır , domain hazır . Bir kaç kişi tutmaz 2-3 kişiden fazla kişi ilgilenmez dedi diye foruma konu açma gereği duydum. Sistem hazır beta sürümde zaten ama iyi sonuçlar veriyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benzeri. Daha sadesi
Ek Olarak:
ama korkumda site boş kalır gibi. subdomain altında mı yapsam bunu orasıda var
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bence tutar hocam. Wp Theme Dedector var ben sürekli kullanıyorum, bu anladığım kadarıyla ondan biraz daha farklı bir sistem. Yaparsanız bunu kullanırım ben. Ayrıca hemen her gün ben forumda görüyorum, şu sitenin teması ne diye bi konu :)
Allah kolaylık versin şimididen..
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
igunayCOM adlı üyeden alıntı
Bence tutar hocam. Wp Theme Dedector var ben sürekli kullanıyorum, bu anladığım kadarıyla ondan biraz daha farklı bir sistem. Yaparsanız bunu kullanırım ben. Ayrıca hemen her gün ben forumda görüyorum, şu sitenin teması ne diye bi konu :)
Allah kolaylık versin şimididen..
evet bende çok aradım , çıldırdığım site sahiplerine kadar ulaştığım günler oldu .. İnşallah hocam yorumları alayım biraz daha. Tartışmalar kafamda bir şeyleri canlandırıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
style.css ve screenshot.png haricinde kullanılan temayı bulabilecek bir sistem yapmayı başarırsanız mutlaka tutar. önerim yerel değil, global bir domain seçmeniz yönünde olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Androman adlı üyeden alıntı
style.css ve screenshot.png haricinde kullanılan temayı bulabilecek bir sistem yapmayı başarırsanız mutlaka tutar. önerim yerel değil, global bir domain seçmeniz yönünde olacaktır.
ama sadece bir şey olacağından siteyi boşa kullanmış olur muyum? yani alt alan adıyla yapsam bir şey değişir mi durumda sizce