-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Girişimcilik üzerine bir projede çalışıyorum. Wordpress için bir tema arıyorum magazine onlarca tema inceledim hiç biri isteklerimi karşılamıyor ücreti önemli değil daha önce gördüğünüz gözünüze çarpan bir tema varsa önerir misiniz grid, 2 sütun, news tarzı olursa çok iyi olur. Önerilerinizi Bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Temadan beklentilerinizi biraz daha net açıklarsanız daha iyi olur aslında, anladığım kadarı ile özel bir şey istiyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aslında newspaper gibi tamamen özelleştirilebilir bir tema alabilirsiniz. Ayrıca bu tarz temalarda sayfa oluşturucu eklentiler oluyorlar. Ondan sonrası tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Tamamen sayfanızı kendiniz olusturabilirsiniz.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Özelleştirilebilir temalar zaten tercihim ancak tema tercihi yaparken post sidebar gibi kısımlarda da takıntılarım var o yüzden beni en az yoracak temayı arıyorum. Bu arada öneriler için teşekkürler başka önerilerde bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizin isteklerinizi ancak yeni bir tema yazılımı karşılar gibi geliyor. Takıntılar da üzerine gidilip aşılabilir.
Siz sanırım hiç uğraşmamak istiyorsunuz. Bunun için bir tema belirleyin ve satın alın, satın alırken "Destek Almak İstiyorum" kısmını da işaretlerseniz eğer temanın yayımcısı sizin panelinize girip kurulumları gerçekleştirir. Ayrıca 12 aylık destekleri de ücretli alabilirsiniz. Ancak yine de her istediğinizi yaptıramayabilirsiniz...
Başarılar.