-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Öncelikle Selamlar Butun Arkadaşlara.
Arkadaşlar Bir Tema Sitesi Kuruyoruz. Temalar Ucretsiz Olacak Piyasada Ücretsiz Olarak Dagıtılan Temaların arşivini yapıp birazda bizlerde geliştirip sizlere sunacağız. İlerleyen Süreçtede Yabancı Temaları Alıp türkçeleştirip dagıtmayı düşünüyoruz.
Böyle Bir Siteden Ne Tarz Beklentileriniz Olur ?
Mesela Kategoriler,
Sitede Neler İstersiniz.
Bu Konuda Fikirlerinizi Bekliyorum.
Fikirlerinizi Acık Acık Soylemekten Çekinmeyin Ve Bu Konu Altında Siteyide Vereceğiz. İlerleyen Süreçte.
Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Diğer muadili siteler gibi 3-5 tema yayınlayıp, gelen yorumlardaki sorulara cevap veremeyen, temalarla ilgili sıkıntılara çözüm bulamayan, bir müddet sonra kimse sizi takdir etmiyor diye boşa kürek çektiğini düşünüp siteyi olduğu gibi bırakan bir site olmayın yeterli.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
basit bir e dergi teması arıyorum bulamadım. Sadece arşiv, dergi sayıları ve slayder olsa yeter. O kadar baktım, çoğu haber sitesi şeklinde. Mesela böyle bir tema görsem sevinirdim:) Bence çok iyi bir proje. başarılar
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam bence direk yabancı temaları alıp türkçeleştirseniz yada kendinize ait olan temalar paylaşsanız daha iyi olur. Çünkü şu anda birçok kişisel sitede bile herkes beğendiği temaları takipçileri ile paylaşıyor. Bunun dışında yine birçok tema siteside var. O yüzden onlardan farklı olmanız durumunda ilk akla gelen siz olursunuz. Tabiki Kurşun Kalem nickli arkadaşında söylediği gibi kullanıcılara destek vermenizde çok önemli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
wordpress tabanlı güzel türkçe bir tema paylaşırsanız iyi olur. bulunmuyor çünkü :)
www.gamerozzi.com eSpor ve Oyun Haberleri - www.fikkr.com Girişimcilik Ekosistemi Sitesi.