Orkunx
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sadece tema yapmayacaksınız inşaallah :) PHP Script ve Diğer Sistemler için eklenti ve Temalarda satın :)
chbz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dört beş kişi gerçekten çok fazla. Senin uzmanlık alanın ne ise, ortağınında başka bir uzmanlık alanı olması şart. Mesela sen iyi bir grafikersen onunda iyi bir yazılımcı olması şart. Sadece kodlamayla, tasarım yapmakla olmaz. Bence önce birkaç çalışma yapılır, referanslar için sonra ofis açılır. Boşuna sağdan soldan yemek almakla yada gereksiz boş fazla elemanlara para vermek salaklık olur, bu yüzden ofis açılırken elde avucta fazlada olmasa biraz para lazım. (ofis+reklamlar için) ilk birkaç ay zaten karlı çıkmazsınız ama birkaç ay sonra sende ortağında birçok çalışmanızdan sonra para kazanmaya başlarsınız. En önemli şey ise bence. Gerçekten zaman ayırmak. Bir ek gelir olarak görmemek hatta derim ki başka yerde çalışmamak :)
Ozden
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Destekliyorum projenizi ama ayrıntıları çok detaylandırarak düşünmen lazım , eleman sayısı ilk etapta bana çok göründü
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Önce işe 2 kişi ile başlarsınız.Kodlama ve Grafiker olarak.Bunları yapıp, içine bir "BENİ OKU" anlatım metni koyup alışveriş scripti gibi scriptle satarsınız.böyle kafanız ütülenmez.
Ardından dışarıdan png tasarım alabilirsiniz.Bunlar için alınan tasarım başına ücret ödersiniz.İlerde elinize geçen meblaa arttıkça yazılımı yapan kişi sayısını arttırırsınız.
cagri
Bu kez olacak!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Eğer en başından itibaren, önceliğiniz haline getirerek bu projeye yönelirseniz, gerektliğinde uykunuzdan feragat edip başında sabahlarsanız, bir ekip üyesiyle boğaz boğaza gelseniz bile ertesi gün barışırsanız neden olmasın ;)
simal25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
gıda tekniker
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
msn uzerinden arkadaş ile konuşmuştuk ciddi arkadaş iş için Allah yolunu açık etsin