-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hali hazırda bulunan bir kaç temaya benziyor hocam. Themeforest üzerinde yer alan sahifa temasını anımsattı ilk bakışta.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Sosyal medya iconları ve diğer iconları değiştirmenizi tavsiye edebilirim.
Pro Haber logosunun yanına veya altına ufak bir slogan yazılabilir.
Büyük haber kısmında çok belli olmamış ama haber thumbnail küçüldükçe üzerindeki yazılar çok yer kaplamış, daha değişik bir yerleştirme stili deniyebilirsiniz.
Büyük kısımda hoş durmuş fakat küçük kısımlarda neredeyse yarısına kadar kaplamış, arkada background olduğu için pek belli olmuyor ama haber thumbnail'i geleceğini düşünürsek fotoğrafın çoğunu kapatmış oluyorsunuz.
Yada bir başka öneri olarak mouse ile üzerine gelince onların çıkmasını sağlarsanız daha iyi olur gibi geliyor.
62978
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence güzel olacak diye umuyorum, yalnız header kısmındaki menüyü değiştirmenizi öneririm. Farklı temalar araştırıp ilham alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum. :) Bu arada cidden sahifa temasını ilk defa duyuyorum :D Araştırdığımda logo ve reklam kısmı cidden çok benziyor. Orayı en kısa sürede farklı bir şeyler yaparım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Colormag ve Sahifa'yı andırıyor gibi.
samsa
Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
T** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Öncelikle emeğine sağlık. Arkadaşların bahsettigi temayı bilmiyorum ama madem bu kadar benziyor ve farklilastirma gereği varsa naçizane fikrim soyle; Header da logo ve solundaki banner in usrutundeki tarih ve sosyal medya ışınlarının arkasına dün atabilirsin. Opencart journal temaslarda iki en üst kisimdaki topbar menü ile mainmenu gibi mantiginda. Gorsel bütünlük sağlayan bilirsiniiz.
Iyi çalışmalar.