-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kodlama bilgisine sahip oldugunuz müddetçe ikisini de aynı oranda işlevselleştirebilir ve kullanabilirsiniz.
Bloggerın tek kusuru, bi sabah kalktıgınızda sitenizin artık var olmadıgıyla karşılaşabilirsiniz.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Com
Domain
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Dolar kuru yüzünden hosting ve alanadlarinin fiyatlari artti.Bu yüzden yeni başlayanlara önerim blogspot..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogspot kullanıyorum. Memnunum. Wp denedim,çok karışık geldi. Zaten hobi deyip bloggerda kendimi geliştirmeyi seçtim. Onunla da pek ilgilendiğim söylenemez. Ama blogger.
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
uzun yıllardır blogger kullanmış biri olarak şuan profesyonel bir iş için wordpress kullanıyorum. Açıkcası blogger tema bakımından ve düzenleme bakımından daha kolay. Wordpress ise site içi seosundan tema kurulumuna kadar tam bir zaman kaybı. Ama wordpress kesinlikle blogger ile karşılaştırılmayacak kadar daha iyi. Blogger blog yazanlara, wordpress daha çok profesyonel yani para kazanmak veya çoklu ekipler için ideal.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Wordpress daha çok bu konuda bilgi sahibi olanlara hitap ediyor. Para kazanmak için düşünüyorsanız kesinlikle Wordpress. Blogspot'a gelirsek Wordpress'e nazaran daha kolay, kullanım paneli olsun, şablonları olsun. Temaları kolaylıkla düzenlenebiliyor. Fotoğrafta görüldüğü gibi güvenlik sıkıntısı yok. Wordpress kullanacağım diyorsanız güvenlik önemli. Güvenlik konusunda bilginiz yoksa işinin ehli birinden destek alınmalı, yoksa 5 yıllık emeğiniz 15 dakikada çöp olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.