volcano
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
forumway.com sitesinin sahibiyim. sitem xenforo ile yapıldı. hem türkçe hem ingilizce dil desteği var. Fakat her iki dildede forum oluşturdum trafik sağlayamadım. Siteyi tekrardan Türkçe konu başlıklarıyla açmayı düşünüyorum. fakat hangi konu üzerine forum sitesi oluşturacağıma karar veremedim. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa beraber birşeyler yaparız derseniz ortaklığa açığım. Birde forum sitesini hangi konu üzerine oluşturmalıyım fikir verirseniz cok sevinirim her bir iletiyi dikkate alacağım. Teşekkürler herkese..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şu sıralar en çok tutacak forum oyun formudur. Tabii ki ondan da çok tutacak webmaster forumudur ancak çok, çok fazla yatırım ister bu saatten sonra.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Doğru söylemiş arkadaş artık eskisi gibi değil hiç bir şey ama yinede düşüncelerinize ortak olmak amacıyla hakkınızda sizin ve diğer arkadaşlar için hayırlısını diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Piyasada ki forumlardan farklı olacaksanz; mesela oyun forumu kuracaksanız dosyayı yüksek hızda indirtmeniz gerekiyor.Bu sayede diğerlerinden farkınız olur.Kaldı ki zamanında elime 1 yıllığına 20 sunucu geçmişti.Bunu denemiştim ama vakit yetersizliğinden kapatmak zorunda kalmıştım. Kendi sunucunuzdan yüksek hızda indirtebilirseniz bu sayede çabuk yükselirsiniz.Bunun dışında oyun forumu zahmet edip açmayın derim ben.