main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir yabanci dizi sitesinin başka bir dizi sitesinin videolarını kendi sitesine koyması ziyaretçi için sorun olurmu sizce?
Bir yabanci dizi sitesinin başka bir dizi sitesinin videolarını kendi sitesine koyması ziyaretçi için sorun olurmu sizce? Benim kendi player ımı yaparken sorunlarım var sürekli araştırıyorum çözemiyorum bu süre zarfında bildiğiniz gibi çok fazla yabancı dizi mevcut sorunlarımı halledesiye ve kendi uploadlarıma devam edesiye kadar dizilerin videolarını başka dizi sitesinden alsam ziyaretçi için nasıl olur fikirlerinizi alayım bu benim için çok önemli cevaplarınıza göre yol alıcam :) Teşekkürler
eskisehirwebtasarim.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kimsenin umursayacağını sanmıyorum. Nereden mi biliyorum ? Kendimden. :) Zaten çoğu dizi sitesi altyazıya gömüyor site adresini onuda başlangıçta gösteriyor.
-
Roxpit51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Paramedic
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence umursamazlar. Kendinden yola çık :D benim için o diziyi/filmi izlemek önemli olan kim eklemiş nereye eklemiş umrumda olmaz google amcaya yazarım karşıma çıkan siteye girer izlerim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
434, (%100)
Bence olumsuz etkileyecektir. Bende kendimden bakıyorum alıntı yapan sitelerde izlememeye özen gösteriyorum. Kalitesiz geliyor bana, emek verene de saygı açısından paylaşan siteden izlemeye dikkat ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
olumsuz olacaktır çünkü videoları başka siteden çeken site eninde sonunda işin ucunu kaçıracaktır bölüm bu gün yayaınlanır sen 2 gün sonra koyarsın 1 olur 2 olur üye ya şunun kaynağına bakim der gider oradan izler bende kendimden biliyorum
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Videolar sürekli olmayacak yani videoları boş zamanlarımda kendim altyazı gomup yüklemeye devam.edicem :) Teşekkürler
eskisehirwebtasarim.net