-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar,
www.hayvanlar.gen.tr sitemi wordpresse çevirdim. Gerekli ayarlamaları yapmaya çalışıyorum, fakat yan menü oldukça boş gibi duruyor. Sizce neler ekleyebilirim, bu konuda biraz beyin fırtınası yapmak istiyorum.
Bir de 1 aylık alan adım için istatistikler sizce nasıl gidiyor acaba?
Günlük tekil hiti şu an 60-80 arası değişiyor.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Satış
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bence çok çok iyi diyebilirim. bu arada yazılarınız hepsi özgün mü?
elegan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
çok çok iyi değil daha güzel temalar var ama bunun üzerinde öneri isterseniz; girişi en üste al, google+ ve facebook'u en alta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Maalesef, bildiğim hayvanları yazıyorum. Fakat bilmediğim hayvanları mecbur alıntı yapmak durumunda kalıyorum. Yorumunuz için teşekkür ediyorum, sağ olun.
Ek Olarak:
elegan adlı üyeden alıntı
çok çok iyi değil daha güzel temalar var ama bunun üzerinde öneri isterseniz; girişi en üste al, google+ ve facebook'u en alta.
Tema olarak bir çok temayı denedim fakat bunu sevdim dostum, Girişi üste aldım. Ek olarak başka şeyler ilave etmek istiyorum. Neler olabilir? Teşekkürler yorumun içinde, sağ ol.
1 kişi bu mesajı beğendi.
olesore
"Saban Kılıçtan Üstündür"
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilim İnsanı
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam yan menüde sıkıntı yok gibi, sahifa teması bu iş için uygun mu tartışılır ama logo yanına bir şeyler koy, çok boş duruyor orası
https://populertarim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
olesore adlı üyeden alıntı
Hocam yan menüde sıkıntı yok gibi, sahifa teması bu iş için uygun mu tartışılır ama logo yanına bir şeyler koy, çok boş duruyor orası
Sahifa teması benim hoşuma gitti valla ne yalan söyleyim, logo yanına reklam koyacağım ilerleyen zamanlarda ama bakalım. Anlaşmalı reklamlardan yanayımdır. Yorumunuz için teşekkür ederim, sağ ol.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Developer - Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhabala;
Bu sitenin olmasıda gerçekten bir faydası var örneğin bir hayvan hakkında güzel bilgi alabiliyorum araştırmalarım arasında ilk sırada yer bırakıyorum bu siteyi ve hayvan ile ilgili şöyle birşey söyleyebilirim çünkü türkiye'nin ilk hayvan'ın sevgisini ve sevgilerini koruyan tek bir paylaşım sitesi olduğu düşünüyorum..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Gokcinodul adlı üyeden alıntı
Merhabala;
Bu sitenin olmasıda gerçekten bir faydası var örneğin bir hayvan hakkında güzel bilgi alabiliyorum araştırmalarım arasında ilk sırada yer bırakıyorum bu siteyi ve hayvan ile ilgili şöyle birşey söyleyebilirim çünkü
türkiye'nin ilk
hayvan'ın sevgisini ve sevgilerini koruyan tek bir paylaşım sitesi olduğu düşünüyorum..
Gökçin kardeşim çok teşekkür ederim görüş ve düşüncelerin için inşallah daha iyi yerlere gelebiliriz. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.