lostyazilim
tr.link

Yanlışım var ise düzeltin

10 Mesajlar 1.225 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, bir çok web adresine reklam ücretleri ile ilgili mail atıyorum. Mail atmamın sebebi ise öncelikle araştırıyorum, daha sonrada ileride belki parayı bulursam bir kaç yere reklam veririm gibi şeyler düşünüyordum.

Aşağıda mail göndericinin ismini sansürleyerek sizinle bir görüntü paylaşmak istiyorum. Bu görüntüde ise tek oynanmış yer isim sansürlemesidir. 11.000 TL + KDV tamamen gerçektir.

Şimdi gelelim benim kafamdaki soruya, bana göre aşırı derecede fazla geldi bu reklam alanı ücretleri. Herkesin kişisel tercihidir, bir kişi bu fiyatları hiç tereddüt etmeden karşılarken bir diğeri de (ben) böyle şaşkınlıkla eleştiride bulunabiliyoruz.

Sitenin analiz bilgileri ve site adresi olan görüntüleri sunuyorum. Burada herhangi bir suç teşkil edecek bir sorun var ise lütfen moderatör arkadaşlar konuyu düzenlesinler.

Siteanaliz bilgileri:

Edit: Hiç bir şekilde ön yargılarımızı belirtmeyelim, teşekkürler.

kişisel bloğ • tevfik.org
elektronikssl
webimgo

Dreamcool Dreamcool WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad Y** E**
  • Mesajlar 449
  • Beğeniler 78 / 75
  • Ticaret 62, (%100)
Bu fiyata facebookta da koyarsınız 21 gün reklamınızı

Makale & Editörlük Hizmetleri

Awoor Awoor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Hosting Yetkilisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 51 / 55
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam bu konuyu açmanız tamamen saçmalık firma adı kötülüyorsunuz ? sizene isterse 10000tl ister sizi ilgilendirmez site kendisine ait bu konuyu açmanız tamamen saygısızlık karşı tarafa.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Awoor adlı üyeden alıntı

Hocam bu konuyu açmanız tamamen saçmalık firma adı kötülüyorsunuz ? sizene isterse 10000tl ister sizi ilgilendirmez site kendisine ait bu konuyu açmanız tamamen saygısızlık karşı tarafa.

Firma adı karalamıyordum, saygısızlıkta yapmıyorum. Benim merak ettiğim konu şu idi, bu siteyi özel kılan nedir? Konuyu düzenledim, tam okusaydınız keşke :)

wmaraci
wmaraci

zya1903 zya1903 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad Z** Y**
  • Mesajlar 250
  • Beğeniler 5 / 41
  • Ticaret 4, (%100)
Bazen girip içeriklerini incelediğim sitedir ve her girişimde sponsorlu reklamlarını görüyorum(Büyük firma reklamı oluyor bunlar). Zaten bu tarz sitelerin yayınladıkları sponsorlu reklamlar sürekli büyük firma reklamları öyle eften püften website reklamları değil. Kısacası listelist gibi çok bilinen bir siteye 11.000 + KDV ile sponsor olması bizim için şaşırtıcı olsada onlar için değil.

• Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 51 / 55
  • Ticaret 3, (%100)

tevfikaktunc adlı üyeden alıntı

Firma adı karalamıyordum, saygısızlıkta yapmıyorum. Benim merak ettiğim konu şu idi, bu siteyi özel kılan nedir? Konuyu düzenledim, tam okusaydınız keşke :)

Tamamını okudum bencede çok fazla bir rakam yani abartmışlar lakin adamın sitesi kötüleniyor gibi olmuş hani bu kimki bukadar para istiyor gibi olmuş bencede öyle ben sadece bir söylemek istedim bu tür konuları gereksiz buluyorum

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Awoor adlı üyeden alıntı

Tamamını okudum bencede çok fazla bir rakam yani abartmışlar lakin adamın sitesi kötüleniyor gibi olmuş hani bu kimki bukadar para istiyor gibi olmuş bencede öyle ben sadece bir söylemek istedim bu tür konuları gereksiz buluyorum

Öncelikle beni yanlış anladığınız için üzüldüm, ben kimsenin emeğine bu kimki veya bu nasıl bir site diye yorum yapmam. Benim eleştirim neden bu kadar fazla para istiyorlar? Yüzbinlerce tekil hitleri mi mevcut? Belki benim göremediğim şeyleri yorumlayacaktınız site hakkında. Soru şeklimde yanlış olabilir, ama kimseyi karalamıyorum bunu bilmenizi isterim.
Awoor

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 51 / 55
  • Ticaret 3, (%100)

Öncelikle beni yanlış anladığınız için üzüldüm, ben kimsenin emeğine bu kimki veya bu nasıl bir site diye yorum yapmam. Benim eleştirim neden bu kadar fazla para istiyorlar? Yüzbinlerce tekil hitleri mi mevcut? Belki benim göremediğim şeyleri yorumlayacaktınız site hakkında. Soru şeklimde yanlış olabilir, ama kimseyi karalamıyorum bunu bilmenizi isterim.

Hocam hayır siz yanlış anladınız :) ben sizin amacınız için bişi demiyorum sizin amacınızdan kötü yorumlar çıkarabilicek insanları diyorum eminim sizin iyi niyetlisiniz ve haklısınız 11.000tl ye imkansız adamlar uçmuş ama xxx firma deseniz daha iyi.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3629
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Awoor adlı üyeden alıntı

Hocam hayır siz yanlış anladınız :) ben sizin amacınız için bişi demiyorum sizin amacınızdan kötü yorumlar çıkarabilicek insanları diyorum eminim sizin iyi niyetlisiniz ve haklısınız 11.000tl ye imkansız adamlar uçmuş ama xxx firma deseniz daha iyi.

Doğru size de hak veriyorum, xxx firma deseydim sadece analizi eklediğim zaman daha doğru yorumlar yapılabilirdi. Teşekkürler ;)

• Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 291
  • Beğeniler 51 / 55
  • Ticaret 3, (%100)

Doğru size de hak veriyorum, xxx firma deseydim sadece analizi eklediğim zaman daha doğru yorumlar yapılabilirdi. Teşekkürler ;)

Anlayaşınız için teşekkür ederim hocam :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al