-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, bir çok web adresine reklam ücretleri ile ilgili mail atıyorum. Mail atmamın sebebi ise öncelikle araştırıyorum, daha sonrada ileride belki parayı bulursam bir kaç yere reklam veririm gibi şeyler düşünüyordum.
Aşağıda mail göndericinin ismini sansürleyerek sizinle bir görüntü paylaşmak istiyorum. Bu görüntüde ise tek oynanmış yer isim sansürlemesidir.
11.000 TL + KDV tamamen gerçektir.
Şimdi gelelim benim kafamdaki soruya, bana göre aşırı derecede fazla geldi bu reklam alanı ücretleri. Herkesin kişisel tercihidir, bir kişi bu fiyatları hiç tereddüt etmeden karşılarken bir diğeri de (ben) böyle şaşkınlıkla eleştiride bulunabiliyoruz.
Sitenin analiz bilgileri ve site adresi olan görüntüleri sunuyorum. Burada herhangi bir suç teşkil edecek bir sorun var ise lütfen moderatör arkadaşlar konuyu düzenlesinler.
Siteanaliz bilgileri:
Edit: Hiç bir şekilde ön yargılarımızı belirtmeyelim, teşekkürler.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Bu fiyata facebookta da koyarsınız 21 gün reklamınızı
Makale & Editörlük Hizmetleri
Awoor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Hosting Yetkilisi
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu konuyu açmanız tamamen saçmalık firma adı kötülüyorsunuz ? sizene isterse 10000tl ister sizi ilgilendirmez site kendisine ait bu konuyu açmanız tamamen saygısızlık karşı tarafa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Awoor adlı üyeden alıntı
Hocam bu konuyu açmanız tamamen saçmalık firma adı kötülüyorsunuz ? sizene isterse 10000tl ister sizi ilgilendirmez site kendisine ait bu konuyu açmanız tamamen saygısızlık karşı tarafa.
Firma adı karalamıyordum, saygısızlıkta yapmıyorum. Benim merak ettiğim konu şu idi, bu siteyi özel kılan nedir? Konuyu düzenledim, tam okusaydınız keşke :)
zya1903
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bazen girip içeriklerini incelediğim sitedir ve her girişimde sponsorlu reklamlarını görüyorum(Büyük firma reklamı oluyor bunlar). Zaten bu tarz sitelerin yayınladıkları sponsorlu reklamlar sürekli büyük firma reklamları öyle eften püften website reklamları değil. Kısacası listelist gibi çok bilinen bir siteye 11.000 + KDV ile sponsor olması bizim için şaşırtıcı olsada onlar için değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Awoor adlı üyeden alıntı
Tamamını okudum bencede çok fazla bir rakam yani abartmışlar lakin adamın sitesi kötüleniyor gibi olmuş hani bu kimki bukadar para istiyor gibi olmuş bencede öyle ben sadece bir söylemek istedim bu tür konuları gereksiz buluyorum
Öncelikle beni yanlış anladığınız için üzüldüm, ben kimsenin emeğine bu kimki veya bu nasıl bir site diye yorum yapmam. Benim eleştirim neden bu kadar fazla para istiyorlar? Yüzbinlerce tekil hitleri mi mevcut? Belki benim göremediğim şeyleri yorumlayacaktınız site hakkında. Soru şeklimde yanlış olabilir, ama kimseyi karalamıyorum bunu bilmenizi isterim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Awoor adlı üyeden alıntı
Hocam hayır siz yanlış anladınız :) ben sizin amacınız için bişi demiyorum sizin amacınızdan kötü yorumlar çıkarabilicek insanları diyorum eminim sizin iyi niyetlisiniz ve haklısınız 11.000tl ye imkansız adamlar uçmuş ama xxx firma deseniz daha iyi.
Doğru size de hak veriyorum, xxx firma deseydim sadece analizi eklediğim zaman daha doğru yorumlar yapılabilirdi. Teşekkürler ;)