-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Beyler bilgisi olanlara sorum var elimde bir tutar var neye yatırım yapmalıyım sitelerime birazını yatırdım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Resepsiyonist
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende takip ediyorum bu konuyu
negiu
WM olmaya çalışıyoruz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Fizyoterapist
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu hafta riskli dönem seçilen kişiye çok değişir. Ben imkb derim. Eylül-Ekim arası da altına devam. Döviz bu aralarda biraz durağan gider muhtemelen ama artışı kısmen de olsa devam eder diye düşünüyorum. Seçimi bekleyin ^^. Gelirli website ya da instagram hesabı da alabilirsiniz, size kalmış. Şimdi gümüş alın patlar gider derim ama almazsınız :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şu dönem gerçekten ne olacağını bilmediğimiz bir dönemden geçiyoruz. Bu yüzden sizin için en mantıklısı paranızı köşede tutmak yada nakitler ticaret döndürmek. Dropshipping konusu üzerine bir araştırma yapmanızı öneririm. Ben kendimde araştırma yapıyorum. Güzel bir alan aslında. Dövizle borsayla paranızı riske etmenizi önermem. Şu anda dolar ' ım var geçmişten aldığım için tabiki kar var fakat son zamanlarda kardan zararım var ne olacak bilmiyorum. Kripto paralarda biraz yatırımım var fakat ordanda bir hayli zarara girdim. Borsada bir miktar param var biraz ordan yüzüm gülüyor ama geleceği çok parlak durmuyor. :)
İyi şanslar, iyi çalışmalar dilerim :)