-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
C** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Çoğalmaya başladı.. Bi' yemek tarifi sitesidir almış başını gidiyor. Her gün yeni bir yemek tarifi sitesi açılır oldu.. Niçin herkes yemek tarifi sitelerine hücum etmiş durumda? içerik üretmesi ve hit çekmesi kolay olduğu için mi sadece? Tıpkı film siteleri gibi. Aralarında ki tek fark yapılan işin illegal olmaması. Ama bence bu işin'de suyu çıkmaya başladı film siteleri gibi.. Yani her önüne gelen yemek sitesi açar oldu, Herkes aynı mantıkla ilerliyor ve herkesin planı aynı.. Bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
saçma buluyorum rekabet çok olan bir sektörde tutunmak zor ve maliyetli olur kazanç elde etmek içinde çok çalışmak gerekir..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok var fakat beklentiyi karşılamıyor en iyisi hangisi diye sorsan hiçbiri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Ben yemek işine girecek olsam yöresel yemeklere yönelirdim mesela. Kalıplaşmış sitelerle uğraşacağıma yerel yemek tarifleri üzerine daha local bir site açardım. Çünkü artık oturmuş siteleri geçmek için büyük yatırım ister.
natuka
Domainlere fısıldayanadam
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Herkes ekmegi,nin pesinde haklı olarak.Legal olması da en hukuki seceneklerden birisi olduguna göre,arz talep te varsa, neden yadırgayalım ki?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Haberevi.com,net,org
BiletBudur.com
Kipirdak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kimse büyük düşünemiyor. Belki de işine gelmiyor. Herkes para harcamadan para kazanmanın derdinde çünkü. Yemek tarifi sitesi açarım, hit çekerim reklam koyarım ohh gelsin paralar. Peki kaç kişi bu yolda öyle ahım şahım paralar kazandı ? Düşünmekten bile aciz insanlarla dolu ortalık. Tek yaptıkları ya makale yazdırmak ya da özgünleştirici programlarla yazı girmek. Çoğu birbirinin kopyası. Şöyle oha be dedirttiren kim var piyasada ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Açsınlar arkadaşlar. Eğer bir amaç belirleyip emek veriyorlarsa ve bunu yaparken de başkalarının emeklerini çalmadan yapıyorlarsa bize bişey demek düşmez. İşini iyi yapan kazansın derim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!