-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Şu ara bir hobi buldum kendime onun üzerine bir youtube kanalı açmayı planlıyorum. Sizce ilk başlangıçta bir miktar abone için nasıl yollar izlemeliyim ?
Youtube mecrasına girmek için geçmi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Farklı bir fikriniz varsa yahut fikrinizi ilgi çekici ve insanları kendinize bağlayacak şekilde yansıtabileceğinizi düşünüyorsanız neden geç olsun? Birkaç video çekip, kanalın içerisini biraz doldurup ardından reklam verebilirsiniz. Videonun paylaşılması koşuluyla çekilişler düzenleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yok geç değil sadece özgün ve güncel olun derim. Şimdi youtube algoritması ilk 7 gün boyunca önerilenlerde olursunuz ama eğer kullanıcılar o 7 gün içinde videonuza girdikten sonra hemen çıkarsa aşağılara düşersiniz bu yüzden etiket önemli.
Yapacağınız şey küçük resim, başlık ve etiketler çok önemli. Eğer işiniz uygunsa çekiliş yapabilirsiniz.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Çekiliş yapma fikri açılışta aklıma gelmemişti evet bu güzel bir çalışma olabilir. Doğa ve kitap temalı güzel bir kanal çalışması düşünüyorum. Kanalı açıp düzene koyduğumda sizlerin gelişim konusunda fikirlerinizden istifade etmeye devam edeceğim buradan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk videoların, slenderman i aradım bana ölceksin dedi , hıç aranmaması gerek numaraları aradım zor kurtuldum , yanlışıkla illiminati e üye oldum çok korktum yada 1 tl lik bişe ile 231312312 tl lik bişe yap her video n 10 dk üstü olsun tmm youtube senin hemen trend lere sokar ve seni geliştirir
!!!!!!!!!!!!!!!! BURASI YOUTUBE TÜRKİYE VE BURDA SADECE YUKARDAKİLER TUTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!