lostyazilim

Yeni Almış Olduğum Alanadı İçin Tavsiyeleriniz ve Fikirleriniz

17 Mesajlar 2.179 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
site uzantısını bence kafana takma özgün güncel paylaşımlarda bulunun ayrıca youtube kanalı kurun kıyaslama ve tanıtım videolarını kendi kanalınızda da paylaşın ayrıca kazançta sağlayabilirsiniz bunun yanında sosyal medya önemli facebook twitter iyi kullanın
Alperenler

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Ronins Ronins Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** M**
  • Mesajlar 442
  • Beğeniler 30 / 74
  • Ticaret 0, (%0)

seozirvem adlı üyeden alıntı

ona bakarsan altavista varken google dogdu yahoo.com varken mynet oldu bence devam et dostum olur hayal et

Kesinlikle katılıyorum. Hangi sektörü seçerseniz seçin zaten rekabet çok yüksek olacak. Eğer sistemli gider ve projenin devamlılığını sağlayabilirseni başarılı olursunuz hocam. Durmak yok devam

seozirvem seozirvem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Sosyal Medya Ve Seo Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 18 / 24
  • Ticaret 2, (%50)
Hocam Senın Engellme Çabalarını Beyenmedım ve Sana Seo da yardım edecem bana ulaş seo ve sosyal medya yönetiminde sana destek olacam
Alperenler

kişi bu mesajı beğendi.

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)

ona bakarsan altavista varken google dogdu yahoo.com varken mynet oldu bence devam et dostum olur hayal et

şu söze hayranım ya :D Google ne kadar para koydu? Mynet ne kadar para ve insan gücü koydu? Arkadaş tek başına sizce yetişebilir mi webteknoya veya shiftdeleteye? Boşa ümit vermeyin arkadaşlar. Ha ben sıkılıyorum zaten yazı girerim derseniz girin 50-60 da olsa hit alırsınız. Ama ordan burdan okuyup haber girmekle bir teknoloji sitesinin tutacağını sanmıyorum. Ayrıca alan adını almadan önce projeyi kesin olarak düşünüp belli bir plan yapmanız gerekiyor. Forumun %70i domain alıp arkadaşlar bu domaine ne kurayım diye soruyor yanlış anlamayın size demiyorum siz en azından site kategorisini düşünmüşsünüz.

wmaraci
wmaraci

seozirvem seozirvem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Sosyal Medya Ve Seo Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 18 / 24
  • Ticaret 2, (%50)
Dostum ben gerçekleri yazdım yahoo 50 milyar dolarken google çıktı 700 milyar dolar degerinde bir firma oldu .Biz demiyoruz ki sen google ol neden arkadaşın hayallerini kırıyorsunuz bende çok az para harcayarak 20 milyara 30 milyara saatıgım projeler oldu
Alperenler

kişi bu mesajı beğendi.

ResitCicek ResitCicek chilicodes.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad R** Ç**
  • Mesajlar 1310
  • Beğeniler 139 / 307
  • Ticaret 18, (%100)
seozirvem hocam benim de 20TL'ye açtığım siteyi binlerce liraya sattığım oldu ama böyle siteler miydi? Teknoloji ve kişisel blog alanında milyonlarca site var artık. Film falan deseniz fark yaratarak bir kitle oluşturursunuz en azından derim ama teknoloji alanında gerçekten insanların başka bir kaynağa ihtiyacı yok.

Alperenler Alperenler ReiS Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış Temsilcisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 617
  • Beğeniler 181 / 157
  • Ticaret 9, (%100)

Hocam Senın Engellme Çabalarını Beyenmedım ve Sana Seo da yardım edecem bana ulaş seo ve sosyal medya yönetiminde sana destek olacam

Eyvallah Üstadım

Ek Olarak: @[seozirvem](userid:61281) Mail Adresiniz Dolu Olduğundan Kaynaklı Size Ulaşamıyorum

Ek Olarak: @[seozirvem](userid:61281) Mailiniz Dolu Sizinle İRtibata Geçemiyorum

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al