-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Body & Fitness Personal Traine
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar,
Bir webmaster projesine başlayacağız. Çok farklı bir şey çıkacak ortaya her bölüm ajax(anlık işleyecek) sesli uyarılar vb. olacak. Yeni farklı şeyler hedefliyoruz. Yazılım ekibi için bir fikir gerekiyor. Yani şu da olsa iyi olurdu diyebileceğiniz fikir ve düşüncelerinizi alabilir miyiz? Bir limit yok çok uçuk fikirlerinizde değerlendirilecek.
Sevgi ve saygılarımla. :cool:
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
İthalat İhracat
-
-
Ad Soyad
S** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
O zaman yürüyen uçak yapın
mhalat
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sporcu hocam yorumumu tavsiye olarak alın lütfen. Her gün bir öneri isteği ile konu açıyorsunuz. Bence bir konuda odaklanıp tüm enerjinizi ve zamanınızı ona ayırın. Aksi halde hiçbirini yapamadan bıkkınlık çekmeye başlayacaksınız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Body & Fitness Personal Traine
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Görseli göremiyorum öncelikle. Neler anlık olabilir hocam ? iletilerin sayfaya basılması cevap verdiğinizde sayfa reflesh olmadan gönderim sağlanması anlık ileti bildirim ve uyarı sistemi. Proje forum şeklinde olmayacak onun yerine nasıl bir sistem olabilir diye fikir almak istedim. Örnek : Soru Cevap - Forum vb. Örnek bir fikir söyleyeyim. Webmasterların projelerini açık kaynak olarak bırakıcağı bir bölüm veya özel bir alan. Webmaster projesinden kastım çok genel bir yapı olabilir. Plan program zaten çizildi. Algoritması tasarlandı. Nerede ne olacak düşünüldü. Sadece ek olarak ne yapılabilir. İnsanların neye ihtiyacı var onu hedeflemek istedik. Sevgi ve saygılarla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
SporcuOnline adlı üyeden alıntı
Görseli göremiyorum öncelikle. Neler anlık olabilir hocam ? iletilerin sayfaya basılması cevap verdiğinizde sayfa reflesh olmadan gönderim sağlanması anlık ileti bildirim ve uyarı sistemi. Proje forum şeklinde olmayacak onun yerine nasıl bir sistem olabilir diye fikir almak istedim. Örnek : Soru Cevap - Forum vb. Örnek bir fikir söyleyeyim. Webmasterların projelerini açık kaynak olarak bırakıcağı bir bölüm veya özel bir alan. Webmaster projesinden kastım çok genel bir yapı olabilir. Plan program zaten çizildi. Algoritması tasarlandı. Nerede ne olacak düşünüldü. Sadece ek olarak ne yapılabilir. İnsanların neye ihtiyacı var onu hedeflemek istedik. Sevgi ve saygılarla.
Sitenin konusu nedir? Konusuz mu olacak?
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com