İyi akşamlar diliyorum.Öncelikle makale,youtube ve twitter üzerinden kazançlar üzerine uzmanlaşmaya çalışmaktayım ve özellikle youtube işiyle-site açma işiyle uğraşan arkadaşların fikir araya araya kendini paraladıklarını görüyorum.

Kendime ait fikirlerim var ve yeni bir fikre ihtiyacım yok ama burada bu konuya girenlerin desteğiyle dediğim şeyi uygulayabilirsek(ciddiye alırsanız)hem işe yarasın yaramasın,basit olsun olmasın fikirlerimizi burada genele sunarız böylece fikri olmayanlara bir ilham kaynağı ve böylece başka başka fikirleri peş peşe okudukça kimse söylemek istemeyeceğimiz tarza fikirler ortaya çıkabiliriz.Aynı zamanda bu yaratıcılığımıza da bir şeyler katabilir diye düşünüyorum.

Şimdi bir fikir,sözcük yada konu söyleyeceğim konunun altına ilk cevap yazan arkadaş verdiğim şeyi(sözcük-fikir yada bir konu) başka bir sözcük yada fikirle harmanlayarak cevap yazacak.Ve beyin fırtınasına gelen herkes son fikiri yeni bir şey ile harmanlayacak bu böyle devam edecek.

Bunu yapabilirsek çok güzel ilhamlar alacağımızı düşünmekteyim.
Mesela ben yemek diyeceğim arkadaşın biri onu göremediğimiz bir yönde bilimle alakalı bir şeyle bağdaştıracak belkide bize yüzlerce video oluşturabilecek yeni bir malzeme çıkacak sizce bu mümkün olamaz mı?

NOT:Bu fikir saçma bunu yazmayayım diye düşünmeyin.Saçmada olsa köpeklerle arabaları harmanlayan bir fikir bile olsa söyleyin derim ben ..

Şimdi başlıyorum çıkış noktamız:İhtiyaçlar,sanal dünyada nelerden keyif alırız,sanal ve gerçek hayatta bizi eğlenceyle kendine bağımlı yapanlar
@2 söz sende ..





EDİT:Herhangi bir kar amacı gütmeden iyi niyetli bir şey yapalım dedik oturduk yazdıkta o kadar ama 18 kişi bakıyor 1 cevap yok.Konunun SİLİNMESİNİ rica ediyorum faydalı olmaya çalışan değil dolandıran kazanıyor demek ki.