Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Son zamanlarda artan siber savaş yüzünden doğru düzgün internet bile kullanmıyoruz dostlarım. Bizimde seyir etmekden başka yaptığımız birşey yok. Diyeceğim şudur ki; Milletine, ırkına sevdalı bilgisayardan anlayan insanları bir çatı altında buluşsun. Ortaya yeni bir grup çıkaralım. Türkiye internet konusunda kaliteli bir tim'e ihtiyaç duyuyor. Böyle birşey olsa nasıl olur fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo-Tanıtım Yazısı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
37, (%97)
Ayyıldız Tim Zaten var. Milli bir hacker grubu. Ve dünyanın en iyisi. Red hackle baş edip onun üstünü çizen bir hacker grubu.
cglrbkyrk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
emin olun bilmediğimiz çok guruplaşma var bildiklerimizdne örnek verim ayyıldız tim son günlerde başarılı işler sergiledirler. zaten bu tür grulaşma için gerçekten güzel sermaya gerekiyor. işin özü destek olmadan birşey olmuyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bunu devlet desteklemiyor, karşı çıkıyor. Yasa dışı unsur olarak içeri attıklarında acaba bu düşünce devam eder mi ? Bakın hocam siber olarak bizden kat kat üstün olan ve internet dünyasında ismini sıklıkla duyduğumuz Ayyıldız, skorsky var. Bunların arkasında kim var ?
Bırakın böyle düşünceleri bizim yapabileceğimiz dediğiniz gibi izlemek :) size hak vermiyor değilim ama imkânlar bunu gösteriyor.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Türkiye de zaten var olanlar yetmiyormu? Yeni yetmeler geliyor iki sitede brute force çalıştırarak index atıyor, zone alıyor ve zone attack yaparak "ben en iyiyim" diyerek zaten sloganını tüm dünyaya duyurmaya çalışıyorken bence var olanlar yeterli diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sahip olduğun siber gücü kendi devletin üzerine konumlandırma niyeti güder ve bütün faaliyet amacını buna göre oluşturursan, devlet desteklemez tabi. Onun dışında milli siber gücü devlet desteklemiyor derseniz biraz daha araştırın derim. Siber savaşların geleceği 10 yıl öncede görülebiliyordu, bugün daha da aşikar. Ben sahip olduğum gücü, aldığım siber eğitimi gün geldiğinde ülkem için kullanacağım dersen kimse kolundan tutup içeri atmaz merak etmeyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.