-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
S.a hocalarim, web site yap sat adsense falan derken artik adsenseden kucuk capta girisimcilerin cok bir sey kazanamayacagini dusundum. Bu sebeple instagram satisina baslamak istiyorum. Bulundugum sehirde ureticisi olan bir abimin ev ici dekoratif (ayna vb) urunler ureten ve satan bir dukkani var. Bu urunleri yeni acacagim instagram hesabiyla satmayi dusunuyorum.
-Kargo ona ait.
-fatura kesme onun adina
-urun gonderme de ona ait
Ben sadece siparisi alacagim ve urun basi ortalama 15 lira kazancim var. Bu konu hakkinda neler dusunuyorsunuz. Ev dekoratif urunu satilirmi ? Yanina farkli kategoride urun eklesem olurmu ? Ve hukuki bir problem acarmi ?
Uni okuyorum ufak bir ek kazanc icin bu isi yapacagim. Lutfen fikirlerinizle bana destek olursaniz cok sevinirim.
main
codertr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Şey düşün kargo sırasında ürüne zarar geldiğini ve kargonun iade edildiğini bu gibi durumlarda destek verecek mi. Değişim veya onarım gibi. Fatura kesildiğine göre hukuki bir problem olacağını sannetmiyorum.
ve neden satılmasın, ürünlere göre değişir ve fotoğraflamak oldukça önemli. Bir miktar para ile reklam yapman gerekiyor. Ufak ürünlerin çekilişleri gibi durumlar ile takipçi kazanabilirsin.
eskisehirwebtasarim.net
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Benzer teklif bana daha önceden de gelmişti. Eğer hali hazırda sosyal medyası ve hatrı sayılır bir takipçisi varsa yapın. Yoksa yapmayın derim. Hem hesabı adam edeceksiniz bir sürü takipçi kazandıracaksınız hem reklamını yapacaksınız ve bunun karşısında 15₺ alacaksınız... Ayrıca hesap ta şirketin olacak. Bunları bir düşünün derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Iade konusunu not aldim sorucam hocam.
Hesap kendi kuracagim marka ismin olacak hocam onlarla goruntude bir iliskim olmayacak sadece urun tedarigi ve ulastirmasi onun disinda musteri sadece benimle iletisimde olacak.
Iade konusu gibi baska ne tur problemler olabilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
üniversiteli
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Konu hakkinda deneyimi ve fikri olan yokmu acaba baska ?