kaf
wmaraci reklam

Yeni Bir Proje Hayata Geçirmek İçin Ne Tür Adımlar Atılması Gerek..!!

2 Mesajlar 598 Okunma
Toplam 2 mesaj ve 598 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

jagu jagu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 30 / 5
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba aklımda bazı projeler var bunları hayata geçirmek için belli bir bütçe ayrıcam ama nasıl ilerleyecem bilmiyorum. Aklıma takılan bazı sorular var umarım benim gibi olanlara da bu konu faydalı olur.

İlk baş da kodlaması yapılacak projemin güvenliğini nasıl sağlarım.

Yani projemi yazdırmak için bir firma ile anlaştım bunun hukuki yolları filan nelerdir projemin bana ait olduğu belli olması ve proje yazıldıktan sonra yazan kişi kodları başka bir yerde paylaşmaması veya başkasına satamaması için nasıl yol izlenir.

Projem online market benzeri üyelik ve para dönen bir şey olduğu için bu projenin saldırı almamsı vb güvenliğini nasıl sağlarım. Bunun için herhangi bir hosting firmasıyla mı anlaşmalıyım yoksa özel firmalar varmı.

Projem ilerlerliyor ve kodlama bilen birilerine ek modül yaptırıcam yeni modül yaptırkan ne tür önlemler almak gerekir. Yani modül yapacak firmaya tüm panel bilgileri verilmeden önce nasıl güvenlik altına alınır. Mesela sahibinden , hepsiburada gibi firmalar scriptine müdale eden personeli her kodu görebiliyormu nasıl bir yol ile bu güvenliği sağlıyorlar.

Web üzerinde proje yapımı olarak önerebileceğiniz firmalar varmı, sizin bu tür projelerde karşılaştığınız zorluklar nelerdir ve önerileriniz nelerdir yardım amaclı paylaşabilrimisniz.

Aklıma takılan bazıları bunlar umarım bu konuda detalı bilgi alabilriim iyi forumlar...

wmaraci reklam
reklam

HasanSorumli HasanSorumli Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor. Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Uluslararası Ticaret
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 1151
  • Beğeniler 127 / 327
  • Ticaret 7, (%100)
projenizin tasarımının kopyalanmaması ve paylaşılmaması için sahibinden.com gibi tüm haklarını tescil edebilirsiniz tasarım olsun kodlama olsun ve size önerim projeye başladığınızda en azından işinin ehli bir yazılımcı ile çalışın güvenlik alanında uzman biri para dönen bişi ise ve popüler birşey haline geldiğinde bug felan arayacaklar bunlar ile ilgili mecbur yazılımcı ile çalışmak zorundasınız

Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al