-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba Arkadaşlar;
Elimde 10 bin tl kasa param var ve yeniden piyasaya dönmek istiyorum. Bu parayla bi site açmak istiyorum ve sitenin hemen olmasada ilerleyen zamanlarda bana güzel bir gelir getirmesini istiyorum. Hangi Kategoride bir site açarsam takipçisi giriş hiti ve yüksek reklamlar alabilirim?
WİNTER DESİGN
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım Öğrenici
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o paranın hepsini birden yatırırsanız 2 gün sonra kafanızı duvarlara vurursunuz.
dikkatli olun derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Sakın sakın sakınnn bulaşma ....
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Ayda 10 tane benzer konu açılıyor hepsinede aynı cevaplar yazılıyor. Araştırma yapmadan zor hocam kimse proje fikrini tabiri caizse altın yumurtlayan tavuğunu size vermez. Piyasaya dönüyorsanız daha önce yaptığınız işleri, yetkinliklerinizi yazın belki bir yol gösteren olur. Sadece 10bin tl ile olsa o iş kolay ama sadece para ile olmuyor maalesef. Siz neler yapabileceğinizi bilgilerinizi yazın belki ortak olabileceğiniz bir çözüm ortağı bulursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@daniel1336 kesinlikle katılıyorum sana, yazımda dediğim gibi benden kaynaklanan problemlerden yatırımı durdurdum, onu destekleyecek fonda mevcut ama iş değişikliği yaptığımdan ve bir kaç önemli durumumdan dolayı tamamen durdurdum yatırım işini. Sadece ajansın yolladığı konuları giriyorum bilerek. Reklamda almıyorum ki biraz biraz otursun diye.
Bu arada editör sayımız 3 - gönüllü yazar sayımız 2 . Ama biraz zamana yayıyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
10 bin ₺ var ise
2 aylık hızlı dil kursuna git (ingilizce)
2 ay sonra büyük ihtimalle yazı yazabılıyor ve konuşabiliyor olacaksınız
Bundan sonra global bir proje belirleyin
Deneme amaçlı bir site açın 1-2 ay oraya yazı girin sosyal medyayı aktif kullanın amaç ayağınız alışsın .
Sonra büyük siteye geçin hem deneyımız oluşmuş olucak sudan çıkmış balıga dönmezsiniz .
3 kişi bu mesajı beğendi.