-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selamlar arkadaslar.
site ücretli maskot yaptırma sitesi olucak.
şöyle.
maskotunuzun parçalarını siz seçiceksiniz. yani eli , kolu , kafası , vücudu , yanında olacak aletler vs. saç bölümünden güzel bi saç belirlediniz diyelim tak onu seçiceksiniz. rengini falan ayarlıcaksınız ve bana göndericeksınız ben onları en bastan çizip size göndericem.
/ sitedeki parçalar renkli olmayacak sadece sketch yani düz çizim olucak bu yüzden alıp hazır ben birleştiririm sana ne gerek var diyemezsiniz. ayrıca hepsının üzerinde watermakerda olur.
/ örneğin her parçanın bi ücreti olucak. mesela düz duran vücut 1tl diyelim eğilmiş vücut 1.10 gibi.
/ örneğin beyaz eşya dükkanına maskot yaptırcaksınız ama beyaz eşyalar bölümünden bi çamaşır makinası çizimi seçiyosunuz birde düz vücut saçını falan ayarlıyosunuz toplam kac para tuttuysa gönderiyosunuz.
/ 2 fiyatı olucak her şeyin. örneğin bir tişört var. bu tişört atıyorum wm aracı tişörtü bunu eğer karakterinize normal giydirmek istersenız 1 lira. fakat sadece bende olsun siteden silinsin derseniz 5 lira gibi gibi.
fikirleri ve ÖZELLİKLE TAVSİYELERİ bekliyorum
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Tutabilir,iyi bir şeye benziyor.
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok güzel lakin kardeşim bu fikrini forumdan kaldır biliyorsun fikir hırsızları çok tutacak emin olabilirsin başarılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
biiriniz de demiyorki çizebilirmisin bu dediklerini :DD
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
rafa kalkcak galiba:D
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ah bi de şu aklınıza gelen projeleri yapmadan önce public ortamlarda açmasanız. :)
Siz burada fikir alışverişi yaparken eli bu işe yatkın biri projeyi beğenip yaparsa siz sadece fikir alışverişi yapmakla kalırsınız, yapan kişi de bu işin ekmeğini yer. Diyelim ki yiyemedi, bu durumda sizin projenizi yapmaya çalışıp yapamaz, kalitesini düşürür ve siz yapsanız da beklediğiniz ilgiyi/hiti bulamazsınız.