lostyazilim

Yeni Projemden Bazı Görüntüler

18 Mesajlar 2.475 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Projenizi okudum. Oku.NET kullanıyorum bir süredir ama genelde orada haber siteleri ağırlıkta olduğundan ve okuyucu sayısı az olduğundan pek hit olarak fayda vermiyor. Burada daha çok blog sahipleri giriş yapacağından belki getirisi fazla olabilir ama benzer şekilde sitemi ekleyeyim, herkes benimkine tıklasın ama ben kimseye tıklamayayım diyenler de olacaktır. Mesela bunun için üyelere okudukları konular ve ziyaret ettikleri siteler üzerinden bir rank sistemi geliştirilebilir. Ben de bu sayede gerçekten yardımlaşmak için mi yoksa sitesini imletmek için mi kişi girmiş görebilirim. En azından faydası olana faydam dokunsun.
Wordpress yerine bir script mi seçseydiniz diye düşünmedim değil ama madem bu kadar yatırım yaptınız vardır bir bildiğiniz muhakkak.
Umarım hem sizin hem de üyelerinizin kazanacağı bir sistem olur.
Gözümü tırmalayan ufak bir detayı da belirtmeden edemeyeceğim. 'Biz Kimiz - Neyiz' alanlarındaki o 'Neyiz' bana her gördüğüm sitede saçma gelir. 'Hakkıımınzda' ya da 'Biz Kimiz' yeterli bana kalırsa.
İyi çalışmalar. Allah yüzünüzü güldürür umarım.

wmaraci
reklam

meclisiala meclisiala Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Blog
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 649 / 185
  • Ticaret 65, (%100)
Güzel görünüyor. Tebrik ederim. Başarılar dilerim.

SertacYANIK SertacYANIK Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Nothing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 714
  • Beğeniler 21 / 157
  • Ticaret 2, (%100)
Tasarım çok güzel olmuş. Başarılar...

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)

NK1864 adlı üyeden alıntı

Projenizi okudum. Oku.NET kullanıyorum bir süredir ama genelde orada haber siteleri ağırlıkta olduğundan ve okuyucu sayısı az olduğundan pek hit olarak fayda vermiyor. Burada daha çok blog sahipleri giriş yapacağından belki getirisi fazla olabilir ama benzer şekilde sitemi ekleyeyim, herkes benimkine tıklasın ama ben kimseye tıklamayayım diyenler de olacaktır. Mesela bunun için üyelere okudukları konular ve ziyaret ettikleri siteler üzerinden bir rank sistemi geliştirilebilir. Ben de bu sayede gerçekten yardımlaşmak için mi yoksa sitesini imletmek için mi kişi girmiş görebilirim. En azından faydası olana faydam dokunsun.
Wordpress yerine bir script mi seçseydiniz diye düşünmedim değil ama madem bu kadar yatırım yaptınız vardır bir bildiğiniz muhakkak.
Umarım hem sizin hem de üyelerinizin kazanacağı bir sistem olur.
Gözümü tırmalayan ufak bir detayı da belirtmeden edemeyeceğim. 'Biz Kimiz - Neyiz' alanlarındaki o 'Neyiz' bana her gördüğüm sitede saçma gelir. 'Hakkıımınzda' ya da 'Biz Kimiz' yeterli bana kalırsa.
İyi çalışmalar. Allah yüzünüzü güldürür umarım.

Bu yapıcı yorumunuzdan dolayı teşekkür ederim. Şöyle ki sadece yazı girip daha sonra yorum yapmayan aktif olmayan üyelikler bir süre sonra üyelip tiplerinde değişiklik yapılarak yazı gönderme kısmı aktifliği pasif olarak değiştirilecektir. Zaten sistem adım adım çalışacağından bu konu için çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca sistemi wordpress seçmemizin sistemi bu scriptte daha fazla hakim olmamız ve aslında yapılacakların da sınırının olmadığını göstermektir. Ne yazı gönderirken ne profil düzenlerken gerçek zamanlı olarak asla panele yönlendirilmiyorsunuz zaten. Ayrıca biz kimiz neyiz kısmını fotoğrafı ekledikten sonra hemen değiştirdim gözümden kaçmış :)

Teamtofas.com
wmaraci
wmaraci

Emintasarimcom Emintasarimcom Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 370
  • Beğeniler 3 / 42
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam elinize gözünüze emeğinize ve yüreğinize sağlık taktire şayen bir çalışma yapıyorsunuz başarılı olmanızı dilerim başarılar.
MehmetGUMUS3

kişi bu mesajı beğendi.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam tasarım çok güzel. Kendi emeğiniz sanırım grafikler falan çok iyi. Küçük bir öneri vereyim belki kullanırsanız: Bilgilendirme kutularına şu yeşil mavi olanlara falan ve birde başta ki header a doğru hedef tanıtım falan olan kısımlardaki görsellere çok ufak gölge ekleyip 3 boyut yakalayabilirsiniz. Çok enfes bir görüntü oluyor emin olun :)

Bir de sorum olsun: Ne kullanıyorsunuz görsel ve tasarım için bootstrap şablonlarını çok andırıyor ama değil sanırım ?

Ek Olarak: Can sıkıntısından denedim güzel durdu bence :)

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3537
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
User Pro yerine tema ile uyumlu bir kullanıcı paneli yazman daha iyi olurdu. Çok belli oluyor.

Ek Olarak:

User Pro İçin Bir CSS

.userpro-profile-name {
padding-top: 10px;
background-color: rgba(0, 0, 0, 0.44);
padding-bottom: 10px;
}

Görünüm:

cagdaskorkmaz.com.tr

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

Hocam tasarım çok güzel. Kendi emeğiniz sanırım grafikler falan çok iyi. Küçük bir öneri vereyim belki kullanırsanız: Bilgilendirme kutularına şu yeşil mavi olanlara falan ve birde başta ki header a doğru hedef tanıtım falan olan kısımlardaki görsellere çok ufak gölge ekleyip 3 boyut yakalayabilirsiniz. Çok enfes bir görüntü oluyor emin olun :)

Bir de sorum olsun: Ne kullanıyorsunuz görsel ve tasarım için bootstrap şablonlarını çok andırıyor ama değil sanırım ?

Ek Olarak: Can sıkıntısından denedim güzel durdu bence :)

Genel olarak css ve font iconlardan yapildi. Onun haricinde photofiltre haric bir program da kullanmiyorum tesekkur ederim onerileri dikkate alacagim :)

Oyun Editoru adlı üyeden alıntı

User Pro yerine tema ile uyumlu bir kullanıcı paneli yazman daha iyi olurdu. Çok belli oluyor.

Ek Olarak:

User Pro İçin Bir CSS

.userpro-profile-name {
padding-top: 10px;
background-color: rgba(0, 0, 0, 0.44);
padding-bottom: 10px;
}

Görünüm:

Henuz user pro icin duzenlemeye gecilmedi. Gecildiginde emin olun temayla tam uyumlu olacaktir.

Teamtofas.com
wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al