-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Öncelikle kimsenin fikrine gerek duymadan planlamayı yapmalısınız . Başkasının fikri ya da planına uyduğunuz da ya aksilikler ya da sürekliliği olmayacaktır . Para kazanmak İçin fiyat enstrüman çalabiliyorsan sesin de orta seviyeyse para kaynağın hazır.
Planını hazırla yola çık ve gezdiğin gittiğin yaşadığın her anıyı bir bloğa yaz video çek paylaş bunlarda eğer hikayen güzel olursa çok güzel kapılar açabilir .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Cyber Security
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
murattat Değerli yorumun için çok teşekkür ederim.
Tabii ki başkasının planı ile yola çıkmam, bu dediğin gibi çok saçma bir hareket olurdu. Aslına tam olarak öyle de değil, ben planımı yaptım, bu yolculuğa öyle ya da böyle çıkacağım zaten ama yine de belki benim aklıma gelmeyen iş fikirleri gelirde şimdiden onları uygulamaya başlarım ve gittiğimde hazır bir sistemim olur, bilgisayardan çalışıp hiç yoktan bir kazanç kaynağı daha sağlarım düşüncesi ile sormak istedim. Ortalama 1 yıl içinde yollara düşmüş olacağım, bu süre zarfında gitmeden önce müzik eğitimi alacağım, iki bir şeyler çalıp kötü ya da iyi yeteneklerimle belki günlük ihtiyacımı karşılayabilirim. :) Çok sağ ol tekrar.
Telefon onayı olmadan ticaret yapmayınız.